Forumet - Kommit i målbrottet!

Kommit i målbrottet!

2755 2 13

Hej, vet att jag är lite tjatig om det här med målbrottet! Men nu vet jag att jag har kommit i det.

Men min röst är typ bara 1% mörkare som jag sa i min andra tråd "Har jag kommit i målbrottet?"

Och det ända som är att min röst spricker typ, min röst har inte börjat bli djupare/mörkare än. Det var samma för min bror när han var i målbrottet fast han kom in ungefär när han var 14 år.

Så jag undrar när kommer rösten bli djupare/mörkare tror ni? Den bara spricker just nu. Det är jätte jobbigt då man ska prata in för klassen eller något då den bara spricker, men också skönt att inte komma in i målbrottet sist i klassen.

Kan det ta typ 1-3 månader innan rösten börjar bli lite djupare/mörkare?

Tack för du har läser det hära!

Senast ändrad 12 Dec 2013, 19:29 av Exner

Spana också in:

Jag kom o tänka på en gammal bekant polare till mig som jag skolade tillsammans med i flera år förr i tiden... Konstant hörde man hans tjut i korridorerna och folk garvade sig ner i halsgropen åt honom. Han bidde förbaskat tjurig på pojkar och flickor som åt honom böjde sig halvlösa framför hans talan. Sedan efter ett par veckor så fick det hela en ändan, just sådär på en gång kom det och just med samma fart tågade slutet.
   Kanske kan det vara lite irriterande att stämma upp i icke önskade läten men nästan alla av pojkarna kommer dit. Så dess tid blir förhoppningsvis föga snarast ända. Du lär låta fräckare efter sin tid Glad.
  Själv har jag inte varit "inne i målbrottet" direkt. Under de år så har den förändrats under längre tid så det var inget som märkes.