Forumet - KOMMMER TA MITT LIV SNRT BEHÖVER HJÄLP UNDERARMEN HAR SVULLNAT ÅT HELVETE

KOMMMER TA MITT LIV SNRT BEHÖVER HJÄLP UNDERARMEN HAR SVULLNAT ÅT HELVETE

2067 1 52
Herre gud.. Har haft det här problemet i mindre än en månad, har haft ont i 'ådrorna' tror jag, i underarmarna. Och nu har underarmarna svällt upp !!! HJÄLP GUD. Har inte mycket känsel heller i högra underarmen eller handen. Jag har gått upp ganska mycket i vikt också, kanske beror på de har försökt ta tag i diet men det går ej! Men det kittlas och är svullet !Har haft ont i överarmen också, fötterna, det är liksom i ådrorna känns det som, har också varit problem när jag gjort nr 2, det är liksom lösare. Seriös tråd behöver seriösa svar , kommer flippa ur! Min bror sa att det kunde vara tryck i ådrorna förkalckning? Men det har svullnat mycket nu i högerarmen och har tryck där, hyffsat ont. Vad fan ska jag göra kl är 3 på natten hjälp mig!

Spana också in:

Tag kontakt med kunnig person om detta... Då det kan bero på många olika saker så bör en kunnig person få din visit så snart som möjligt för att kunna dra en förståelig och precis omdöme.
    Inte bra att vara i beskrivet tillstånd... och för svårt att säga vad som bör göras fysiskt för dig då det kan bero på för mycket. Försök sova och kontakta när dom öppnar senare idag.