Forumet - Kompis är annorlunda efter hon skaffat pojkvän

Kompis är annorlunda efter hon skaffat pojkvän

1217 0 16
Jag har ett litet problem. Min vän har skaffat pojkvän och tyvärr har det påverkat vår relation.. Det är bara det att hon har förändrats så mycket sedan de blev tillsammans och hela hennes liv verkar kretsa runt honom. Hon har alltid varit väldigt självständiga och har sagt att hon aldrig skulle ändra sig för en kille. Men nu har hon inte tid att umgås med mig eller andra vänner längre. När vi väl umgås så smsar hon med honom hela tiden eller pratar om honom. Jag är rädd att vi ska glida isär, särskilt nu när vi tar studenten snart och inte kommer träffas varje dag.

Har någon gått igenom något liknande eller har tips eller ideer. Feel free to write.

Spana också in:

Pippen:

Folk i relationer blir lame


Beror helt o hållet på personerna så dra inte alla över en kant.
I början är det väl "ok" att vara mycket med sin partner men det gäller så snart det går att hitta en balansgång mellan vänner och partner om man ska klara av att ha kvar båda.

Prata med henne om det.
Personer som är nykära i folk tenderar att bli rätt fixerade. Det är frustrerande och så, men det brukar gå över. Du kan prata med henne om det och försöka hitta en lösning, eller så kan du bli kompis med hennes pojkvän också och umgås med dem båda tills din kompis har mer tid till annat.
Antar att det är ganska vanligt, fast det gör det ju inte enklare. Förmodar att du antingen kan ta upp det med henne, med klar risk att bli helt felbedömd, eller se hur det ligger till om ett par veckor eller månader. Är det en tillfällig förälskelse kommer den att lägga sig efter ett tag. Gör den inte det så kan du se hur du vill hantera problemet när den dagen kommer.