Forumet - Kompis med lite vänner?

Kompis med lite vänner?

596 0 26
Hellu där, Jag har en Tjejkompis som inte har så värst mycket vänner.. hon går sista året på skolan och har ingen riktig kompis hon kan vara med och prata samt hitta på grejer med.
Visst jag kan vara med henne men de går ju inte hela tiden.

Så jag undrar om det finns något bra sätt man kan hjälpa henne hitta lite nya kompisar?

Mina vänner och hon har inga direkt gemensamma intressen så jag tror inte de skulle kunna börja vara med varandra heller, de tyckte hon var lite jobbig när jag var ihop med henne. men de var ett tag sen

alla svar och tankar är välkomna :)

Spana också in:

Olycklig:

hon hade en bra kompis förut men hennes kompis fick lov att flytta så nu pratar de inte längre.


Dålig anledning att upphöra ens vänskap.

Men som tidigare nämnt, om inte hon tar steget själv och du dessutom inte känner någon som kan passa för henne så finns det inget du kan göra nej.

Mer än att typ aktivera henne möjligtvis i olika former av sociala aktiviteter.

Forum/sport/onlinespel - whatever.
Joo precis som är ovan, vill du hjälpa henne så först intala henne att vara öppen om hon nu vill ha kompisar och vill lära känna nya människor, för hon kan inte vara kritiskt i ett sådant läge utan optimistisk. Ta med henne på ställen, få henne att intressera sig för fler saker så kanske hon hittar fler som har samma intressen som henne, inte vet jag.. :) Först måste hon vilja annars blir det svårt, tro mig.
jag är en sådan tjejkompis. Jag passar inte in, delar inga intressen, har svårt för att ta kontakt. Har ett fåtal vänner jag umgås med, som i sin tur har vänner jag umgås med när de är berusade. Det kan vara lite fint och underhållande ibland, men svårt att direkt säga att jag skaffar mig nya vänner genom att bli kramad på andras fylla liksom.
Postorderhoran:

jag är en sådan tjejkompis. Jag passar inte in, delar inga intressen, har svårt för att ta kontakt. Har ett fåtal vänner jag umgås med, som i sin tur har vänner jag umgås med när de är berusade.


me 2! + har typ bara en vän jag "kan" umgås ensam med, dom andra kan jag bara umgås med om jag samtidigt är med den där vännen [blush]
Postorderhoran:

råkade springa in i en av hennes vänner när han var nykter och ensam, blev jättekonstigt


hatar när jag råkar göra det i typ affären eller nåt (litet samhälle och så) för då vet jag aldrig om jag bara ska hälsa eller prata om något (vadå isf?) eller om jag ska ignorera [sad] brukar hälsa dock