Forumet - kompis problem

kompis problem

185 0 12
Jag har träffat en kille som har ett kriminellt förflutet, problemet är en av mina bästa tjej kompisar är jätte arg på mig för de. Och flera verka tycka jag 'är helt dum i huvudet, vilket gör mig ledsen. För de dömmer honom utan att ens veta nåt annat än att han gjort dumma saker, men jag menar människor ändras. hur ska jag få min kompis att förstå? just nu är hon förbannad på mig för jag ens kan "vara så dum"

Spana också in:

samma problem här. men min vän och killen gillar inte varandra så dom kommer inte prata med varandra. :P Så hur jag löser det.. vet jag inte alls, min vän vet inte om att jag träffat honom sedan han ragga upp mig. känns dumt att berätta ngt för henne innan jag vet säkert hur det blir med killen liksom.

OnT: Försök att få henne att förstå att han är förändrad. Ta en fika allihop eller ngt! [smile]
tack , a hon har inte träffat han hon kommer säkert inte göra de heller:( skit samma de är mitt liv. men det känns om alla bara är negativa till vår relation . men när ajg fyller 20 ska jag ha maskerad med alla mina tjej kompisar och han sa att han skulle vara där så de kasnke möts endå :P
jag hoppats att de slutar bry sig för mkt om mitt liv och ser på sitt eget i stället.