Forumet - Kompisar

Kompisar

155 0 12
Har funderat på en liten sak såhär då jag har tråkigt, som jag allt mer har numera [crazy]

I det kompisgäng som jag hamnat i så upplever jag att vi aldrig kan träffas bara för träffandets skull utan det ska alltid finnas något att göra.
Inget fel med det såklart kanske men jag avundas dom som har en sådan vänskap där dom kan vara tillsammans och ändå bara ha tråkigt.. fast tillsammans [smile]

Som just nu så har jag som sagt jäkligt tråkigt och skulle villja hitta på bara vad som helst men det går liksom inte då ens kompisar inte riktigt har samma uppfattning.
Iaf inte som jag upplever det.

Hur är det med er?
Har ni vänner som ni är med bara för att, utan nå krav på att det måste göras eller hända nånting för att ni ska umgås?

Spana också in:

Jag känner att jag behöver göra nåt med mina vänner även om jag också skulle vilja bara kunna ta det lungt och inte göra nåt ibland. Men jag tror jag är rädd för att få tråkigt tillsammans och att det blir nån pinsam tystnad eller nåt.
Sen kan det kännas som om jag slösar deras tid, och att de har bättre för sig, fast det är inte så det vet jag, det är bara jag som tror det.
Det känns också jobbigt om folk ska transportera sig till o från ställen också (bor en bit utanför stan). Det känns onödigt om man inte ska göra nåt speciellt.
Jag tror att jag är rädd för att få tråkigt med mina vänner o att de skulle tycka att det var slöseri med tid. Förmodligen tycker de inte så o det är bara nåt jag fått in i mitt huvud, men jag är rädd för det.

Detta gäller främst när jag är med bara en kompis.

Nu har jag verkligen lättat mitt hjärta[crazy]