Forumet - Kompisar som gnäller och gråter..

Kompisar som gnäller och gråter..

177 0 15
.. måste fan vara det mest irriterande som finns. t.ex. om en tjejkompis ringer och klagar på allt som gått fel för henne idag, på hennes föräldrar, på pojkvännen o.s.v. samtidigt som dom låter ASförbannade så man börjar tro att det är en själv dom är arga på. Man står med telefonen oh bara "mm..mm. mm." och dom bara fortsätter att bete sig så jävla självupptaget. Vad säger man?!

och en annan grej, som typ hänger ihop med det andra, när folk ska gråta! Så här kan ett samtal låta:

Jag: Hej :)
Kompis: *snyft*
Jag: Vad har hänt?
kompis: *snyft* allt är så jävla skit just nu *snyft*
jag: Vadå? :/
kompis: Ne men mamma är dum i huvudet!!! *snyft*
jag: okej......

så jävla melodramatiskt och bara ATTENTIONWHORE

NÅN SOM KÄNNER IGEN SIG?

Spana också in:

wastedp0tential:

NÅN SOM KÄNNER IGEN SIG?


Inte att det är irriterande. Man ska väl vara glag att man har folks förtroende att ringa om någon mår dåligt, sen om sådant missbrukas eller blir för mycket är ju såklart en annan sak.

Tror inte att det är så rimligt att någon gråter för minsta lilla grej. Oftast har det gått långt för att någon ska spricka upp och börja böla, iaf mina tjejer [badgrin]

Men var inte för snäll, var allvarlig och ibland var hård och äkcligt ärlig för att tjejerna ska bli härdade och mindre snyftiga. Typ exempel: "Om nåns tjejkompis tror att killen kanske är otrogen, ja då är han väl antagligen det, det är klart att han vill ligga runt!" Istället för: "Men guuumandå, klart att han inte kan vara. Han är ju världens bästa!" För håller man på så, ja, vem lurar man egentligen?