Forumet - Kompisproblem?

Kompisproblem?

313 0 8
Hejsan!

Jag har ett flertal nära vänner som jag är med flera gånger i veckan. Problemet är att ingen av dessa är från min skola eller min klass.

Känns som att jag inte alls är med mina kompisar från skolan. Har endast träffat en enda från min klass under detta sommarlov. Jag har aldrig varit på en typisk fest för folk i min ålder, jag har helt enkelt ingen nära vänskap med någon från skolan, kort och gott!

Lite om mig: Jag anser mig vara en snäll och vänlig 15-årig individ. Jag är stundtals ganska rolig, jag kan alltså få folk att skratta. Jag är inte kaxig men har ibland svårt att acceptera om jag har fel i något. Jag blir lätt irriterad ibland.

I skolan så är jag alltid med flera av mina klasskamrater, både på lektioner och raster. Jag går hemåt från skolan tillsammans med vänner också. Däremot känns det som att jag aldrig är med i snacket. Frågar några varandra om de kan dra någonstans så tas jag aldrig upp.

Det är det jag inte förstår och det är det jag vill ha hjälp med! Känns som att jag måste övertala folk att vara med mig och det gör jag väldigt sällan.

Så, kära ungdomar. Hjälp mig!

Jag är alltid mig själv och försöker inte vara cool eller något, men det verkar inte hjälpa. Vad ska jag göra?

Vill bara kunna vara med oftare! [ops]

Spana också in: