Forumet - komplex

komplex

4743 0 35

ja. leverfläckar och min mage när jag sitter. leverfläckar för att jag inte känner någon med lika många och magen för att den blir bullig när jag sitter ner, vet ju dock att den blir så på de flesta men ja.... begränsas genom att inte vilja använda shorts eller kortärmade tröjor och inte heller för tighta tröjor. leverfläckarna har jag börjat tänka på mer på senare tid för att de bara blir fler o fler, magen har nog alltid stört mig.

Spana också in:

har en del fysiska komplex som begränsar mig såtillvida att jag ogärna är med på fotografier och gärna "ställer mig i bakgrunden" i en del sociala situationer. 

Så jävla onödigt och dumt och jag försöker att inte låta mina komplex påverka mig. Det går bättre och bättre, för ett par år sedan gick jag knappt utanför dörren utan att det föregicks av en timlång ångestattack över mitt utseende. 

att jag inte är så smart mest, det hindrar mig för typ framställer mig som ännu dummare än jag är då och då blir man ju uppfattad som ännu dummare än jag är ????

sen tkr jag ju såklart att jag är asful oxo =)

detta tsm blir att jag inte pratar m så mkt folk, så m hindrar mig ju lite. 

haft utseendekomplex sen jag fattade va utseende va, haft intelligensnivåkomplexet sen jag slutade gymnasiet ^______^

helt fruktansvärt ful, liten kuk (14 cm), extremt tråkig, pinsamt smal, väldigt röda läppar.

ja det begränser mig enormt då jag skäms så pass mycket över mig själv att jag valt att isolera mig socialt den senaste tiden. det konstiga är att jag aldrig blivit mobbad, och har alltid haft många vänner. men blir svårt att skaffa vänner i framtid. tjejer är fullständigt uteslutet, jag har inget att erbjuda och kommer aldrig ha, bättre att hålla sig undan. 

har skämts över mig själv sen dagistiden.

Hade vart glad om min näsa vart mindre. Profilen är bra men nja... Vet inte om jag överreagerar... Tycker inte att jag är speciellt snygg men jag klarar mig och det finns killar som vill ha mig så jag antar att jag inte är ful heller... Men jag kan liksom inte ändra på det så jag har lärt mig att leva med det. Tumme upp