Forumet - Komplex för mina ben.

Komplex för mina ben.

2648 0 28
Hej på er! Nu när det börjar närma sig sommaren och ska börja visa lite mer hud så börjar jag känna mera och mera panik över mina ben. Vill verkligen inte visa mina ben för andra, knappt hemma.

För några år sedan hade jag anorexia och mådde väldigt dåligt. Eftersom att det är lättare att få anorexia nu, när jag redan haft det en gång, är jag jätterädd över att jag ska sätta mig in i den sitsen igen.

Vet ni något bra tips om hur jag ska göra, och jag vet ju själv också att det inte går att träna sig till modell kroppen nu när det bara är någon månad kvar till högsommaren. Men kom med förslag, som är roliga så man känner sig motiverad!

Kan också tillägga att jag har väldigt svårt för att äta grönsaker över huvudtaget, vad mer är nyttigt som man kan äta istället för tillexempel pasta?

Tack på förhand! [smile]
Eftersom att du haft anorexia och är innojjad i det där retarderade idealet så kommer detta inte att hjälpa, men:

Lår är det bästa. Dom ska vara riktigt saftiga. Om jag ser en snygg tjej så är det första jag spanar in låren. Om dom är smala och tråkiga så bryr jag mig noll om tjejen.

Fast det viktigaste är egentligen bara att tjejen själv är bekväm med sin kropp. Det är så jävla tråkigt med tjejer som inte vågar vara den dom är och alltid vill ändra på sig hela jävla tiden. Så om du nu känner att du ~måste~ ha den där ~modellkroppen~ (som många killar inte ens gillar i verkligheten, bara på bild) så är det väl enda sättet antar jag. Lycka till.

Ville bara komma med en reality check här så att du kommer ihåg hur det hela ligger till.

Spana också in:

Mawns:

Så om du nu känner att du ~måste~ ha den där ~modellkroppen~ (som många killar inte ens gillar i verkligheten, bara på bild) så är det väl enda sättet antar jag.


Modell kropp vill jag verkligen inte ha, det tycker inte jag är fint någonstans. Men vill bara ha låren och vaderna fastare!
tetrapack:

Ett tips. Skit i det. Vet att de är svårt.


Jo, det är ganska jobbigt. Har försöker att skita i allt ett tag och bara köra mitt egna race, men sen är det ju den där biten när man inte kan använda shorts för att låren är för stora. Då är det inte speciellt roligt längre..

Tack!
linneqqc:

Men vill bara ha låren och vaderna fastare!


Tråkigare att ta på i sängen. Tråkigare att klämma. Tråkigare att känna mot sin kropp.

Folk som gillar taniga och fasta lår har fan ingen smak vad gäller sex alltså. Räkna med att killarna som kommer tycka om det förmodligen är riktigt kassa och aldrig kommer kunna tillfredsställa dig.
linneqqc:

Men jag vill ha något mittimellan.


Träna en massa! Det är hur bra väder som helst nu, det är bara att sticka ut och springa eller bara promenera eller bara göra vad som helst.

Det är ju fett att vara ute i naturen, och om du är ute och går i en eller två timmar så bränner du typ 600 kalorier eller något sånt tror jag. Sålänge du inte dricker någon läsk eller käkar godis så borde du gå ner i vikt varje dag, även om du käkar pasta till middag.
Mawns:

Det är ju fett att vara ute i naturen, och om du är ute och går i en eller två timmar så bränner du typ 600 kalorier eller något sånt tror jag. Sålänge du inte dricker någon läsk eller käkar godis så borde du gå ner i vikt varje dag, även om du käkar pasta till middag.


Tack för svaret! Tänkte sticka ut nu ikväll faktiskt! [smile]
Jag gillar snärtiga lår.
Alltså har jag tydligen inte någon smak när det gäller sex.
Fånigt av mig att tro att detta är en individuell fråga.

---
Men om du lär dig äta mindre portioner, slutar upp med onödiga sötsaker och promenerar dagligen, så kommer det ge resultat.

EDIT:
Tack för inspirationen förresten. Har inte sprungit på en vecka snart.
Karin, det är dags nu.
RakatKadaver:

Men om du lär dig äta mindre portioner,


Så jävla dumt sagt. Anorexi innebär ju förfan att människan kan ha svårt att äta överhuvud taget nu! Säg inte sånt till människor med problem som du inte förstår dig på!

Sen kan man faktiskt äta hälsosamt och ändå inte gilla sin kropp. Det är INTE mängden mat. Utan vad och hur mycket motion som är viktigt.

Mawns:

Det är väl inget fel med att gå ner i vikt så länge man äter ordentligt?


En frisk anorektiker ska inte tänkte en massa på att gå ner i vikt så länge personen är frisk i övrigt och inte överviktig. Så lätt att det triggar igång anorexin igen.