Forumet - Komplicerad kärlek!

Komplicerad kärlek!

932 1 1
De e en kille som jag har gått in samma klass som sen ettan typ (går i 8:an nu). Har bart bra kompisar sen dess mm.vi bytte till en större skola på mellanstadiet och var fortfarande kompisar hela mellan och 7:an. Nu när vi började i 8an blev mitt liv kaos. Flesta av mina vänner + min bästis börja hänga med de "coola" i 9an. (Dricka festa mm) vilket inte jag vill. Allafall tbx till saken. Han har ändrats ganska mycket nu under 7/8an och har blivit väldigt mogen och snäll mm. Har börjat fått känslor för han och där kommer det svåra. Han och en annan i klassen har hållit på med varandra lite och han gillar fortfarande hon o hon han.  Jag vet inte omhan gillar mig eller inte. Han är lixom "cool" och jag är "mellan". Han bryr sig mycket om mig men det gör han om de andra tjejer i klassen med.  Vet att det låter som vilket annat problem som helst men blir väldigt tacksam om någon kan hjälpa mig vad jag ska göra... Och snälla säg inte typ: prata med honom/skriv me han!
mår så jävla dåligt för jag gillar verkligen han men tänker bara typ: varför skulle han gilla en nolla som mig när han kan få mycket bättre...

Spana också in:

Om du inte pratar/skriver med honom... hur ska du nå fram? Hur ska han veta att du vill ha med honom att göra ens? Ge en liten ärlig komplimang för något, ställ frågor om hans liv... Men om de två verkar seriösa med sin relation är det nog bäst att låta dem vara.
Men oavsett - bry dig inte saker som vem som är cool eller inte, attraktion/kärlek har ingen lag och det fina med det är att det hänsynslöst korsar en massa gränser.
Negativa tankar om dig själv är bara att kasta, nu! Bry dig inte om vad andra tycker om dig, gör det du känner att du vill göra bara. Du föddes inte för att tillfredsställa andra utan för att med all rätt leva ditt liv, right? Glad Hur kan du veta vad han/alla andra tänker för övrigt?
Det är väl tipsen jag kommer på just nu...