Forumet - komplicerat

komplicerat

657 0 53
vad ska man göra när ens kille inte riktigt kan lita på en. har ett distansförhållande. jag var hos några kompisar häromdan och min kille ringde till mig och var jätte ful och började pressa mig en massa om att jag håller på med andra killar där hos mina kompisar( som bara var tjejer då) men han trodde inte på det. Jag blev så jävla ledsen för att jag sa ju sanningen hela tiden, fattar inte varför jag skulle ljuga för honom. Om det var killar där så skulle jag ju självklart säga det, de är ju inger fel på det. Eftersom jag är kär i min kille och bara vill ha honom och jag sa det till honom, men han verkar inte tro på mig. Vad jag än säger till honom så tror han inte på det. Har frågat honom om han inte vill ha mig eftersom han inte tror på mig när jag berättar för honom att jag vill ha honom, men så sa han bara är du dum eller? jag vill bara ha dig. självklart tycker jag också att de är jobbigt för jag vet ju inte vad han gör jämnt men jag litar på honom, eftersom han har sagt att jag kan det, men ändå så är man ju lite skeptisk iaf..eftersom de är ett sånt distans mellan oss.
Men vad ska man göra för att visa att det är bara han jag vill ha, och att han kan lite på mig? hur ska man göra så att ett distansförhållande ska funka så bra som möjligt?

Spana också in:

Kablash__:

Varför är du tillsamans med honom om han är jätteful
FULL* [mad]

ontopic, sånna där problem måste vara sjukt svåra att fixa på distans, distansförhållanden är typ inget för folk som har svårt på att lita på folk. I think!


aha ja du har nog rätt med att de är svårt att fixa men, eftersom vi båda vill ha varandra så måste det ju gå o fixa[surprised]
upponer:

okej, så jag ska bara låte det rinna på ?


Det är inte säkert att förhållanden fungerar bara för att man är kära i varandra. Självklart kan du prata med honom om detta men om det inte hjälper så kanske ert förhållande inte är hållbart. Du skall definitivt inte vara tillsammans med någon som får dig att må dåligt, man skall må bra tillsammans i ett förhållande.
upponer:

ja det är sant. men det kanske hjälper om man pratar om det? om att man är svartsjuk och prata om hur man kan lösa det..eller jag vet inte


ja, det är klart ni ska prata om det! berätta hur du känner när ni träffas och fråga honom varför han är så svartsjuk. typ om han alltid har varit det eller om han blivit det på senaste tiden etcetc.
honolulu:

ja, det är klart ni ska prata om det! berätta hur du känner när ni träffas och fråga honom varför han är så svartsjuk. typ om han alltid har varit det eller om han blivit det på senaste tiden etcetc.


okej, jag pratade lite med detta med honom men fick inte mycket av det. Men ska prata mera med honom och ordna det så det blir bra så han vet om att han inte behöver vara svartsjuk.
Literatus:

Du skall definitivt inte vara tillsammans med någon som får dig att må dåligt, man skall må bra tillsammans i ett förhållande.


jag mår bra att vara med honom, all jobbigt förvinner,och det är så himla enkelt att vara med honom och ingen annan förstår mig som han gör. men problemet är att han blir så svartsjuk så det blir jobbigt. Men ska prata med honom och lösa det tillsammans.
upponer:

ha ja du har nog rätt med att de är svårt att fixa men, eftersom vi båda vill ha varandra så måste det ju gå o fixa


Jadå klart det går att fixa, men det kommer va rätt jobbigt för han att göra, men gillar han dig lär han göra det ju! det svåra är väl bara att veta hur man ska fixa det
upponer:

hur ska man göra så att ett distansförhållande ska funka så bra som möjligt?


Jag har själv ett långdistansförhållande och det är inte alltid helt lätt. Det viktigaste i alla förhållanden är att man måste kunna lita på varandra för annars håller det inte, tyvärr verkar din kille inte lita på dig. Fundera på vad det kan bero på och fråga honom varför. Kanske är det så att ni inte känner varandra tillräckligt bra ännu? Det tar tid att lära känna någon och det kan ta ännu längre tid eftersom ni kanske inte har möjlighet att träffas så ofta. Satsa på att ge det tid och att prata mycket med honom. Fråga honom hur han tycker att ert förhållande är. Vissa tycker det är jättejobbigt med distansförhållanden. Han kanske känner så?
Victory1993:

Kanske är det så att ni inte känner varandra tillräckligt bra ännu?


ja det är nog så, vi har inte hunnit träffat varandra än så jätte mycket så därför känns det ganska jobbigt, eftersom vi vill träffa varandra och vara med varandra men pengar och andra skäl gör så att det minskas lite.

Victory1993:

Vissa tycker det är jättejobbigt med distansförhållanden. Han kanske känner så?


jag tycker det är jobbigt själv men jag pratar med honom om det och vi löser det tillsammans. Han tycker också det är jobbigt med distansförhållande men vi sa till varandra att det tar lite tid och eftersom vi båda två vill detta så kommer det att funka