Forumet - Komplimanger

Komplimanger

958 0 23
gråter pga vet när de är fejk och de är ofta fejk. avskyr sånna som säger grejer de inte tycker, tkr de ska vara tysta då hellre. har inget emot folk som säger vad de tycker oavsett vad de tycker. :)

gillar alla som e ärliga så länge de typ inte slåss o sånt lr misshandlas :)))

S3ON: gråter pga vet när de är fejk och de är ofta fejk. avskyr sånna som säger grejer de inte tycker, tkr de ska vara tysta då hellre. har inget emot folk som säger vad de tycker oavsett vad de tycker. :)

gillar alla som e ärliga så länge de typ inte slåss o sånt lr misshandlas :)))

du verkar inte gilla när jag är ärlig om hur du är när du frågar vad folk tycker om hur du är.

Spana också in:

Har nyligen kommit fram till att jag inte brukar märka/reagera riktigt inför komplimanger, så har därför beslutat mig för att göra ovanstående. Livet har för få glädjeämnen redan, så man bör glädja sig över folks positiva uppfattning, oavsett om man håller med om själv sakfrågan i komplimangen. Annars: Brukar tacka eller undvika genom att bemöta dem som argument. Menar jag det kan jag återgälda den.
blir glad pga tänker "naw vad snällt hen försöker göra mig glad"
fast tar inte åt mig direkt o tror inte på dem riktigt

är synd pga får väldigt ofta komplimanger faktiskt, om jag hade tagit åt mig hade jag nog vart så jävla nöjd med mig själv :( men har så lätt för att skjuta ifrån mig dem och tänka att det bara är snällhet och artighet snarare än att det faktiskt stämmer, eller så tänker jag att de bara inte lärt känna mig tillräckligt bra så de vet inte hur jag egentligen är osv.