Forumet - Komvux

Komvux

2222 1 27

Spana också in:


S3ON: Man har noll att säga till om, läraren besitter makten.

Hmm man har visst något att säga till om, jag bara lät bli att gå tillbaks, därför har jag ingen färdig gymnasie utbildning, tänker inte tveka att skrika lite om läraren är dum i huvudet.
Jag hatar verkligen lärare, fast det är väl dock erfarenheter. Men men, har hört från människor t.ex. min mor och far som gått komvux att dom tar bättre hand om en.... Fast hmm dom gick inte ens gymnasiet, så va fan vet dom

ToxicWithaHintOfSteam: Men men, har hört från människor t.ex. min mor och far som gått komvux att dom tar bättre hand om en..
Jag upplevde motsatsen.. Men kan tänka mig att det var sådär förr, allt var bättre förr! LedsenHjärta

Här köper kommunen utbildningar från privata aktörer, i slutändan handlar allt om att tjäna pengar för dessa, de bryr sig inte det minsta om elevernas vålmående..  

kukoxo:

min kommun gör också så, annars kan man läsa distans

känner 1 tjej som blev helt deppig över hur svårt och krångligt det verkar vara.

jag hoppas min kommun går med på att jag får läsa distans, jag menar, jag har försökt med klassrumsundervisning i fyra år, tror inte det kommer gå BÄTTRE för att övriga personer i rummet är yngre och omognare :S

ToxicWithaHintOfSteam:

Faaaaaan va najs, det är liksom "Säg inte att detta har varit skit, vi har mutat er" höhö
typ. hatade den skolan pga blev så illa bemött, ser inte fram emot alls att komvuxa där. hoppas hoppas hoppas jag får distansa. verkligen. åh. syv är inte tillgänglig heller förrän vecka 33 dvs nästa vecka och vadå brinna i knutarna??? liksom va? är det inte nästa vecka skolan börjar???

elverpigen: typ. hatade den skolan pga blev så illa bemött, ser inte fram emot alls att komvuxa där. hoppas hoppas hoppas jag får distansa. verkligen. åh. syv är inte tillgänglig heller förrän vecka 33 dvs nästa vecka och vadå brinna i knutarna??? liksom va? är det inte nästa vecka skolan börjar???

Åhfan, håller tummarna för din del. Kan helt och hållet förstå att bli illa bemött av folk som får betalt för att stå ut med en. Folk semestrar hit och dit, vafan förväntar dom sig att man ska göra under perioder när man inte kan göra ett skit för att komma framåt?

här kan komvux typ bara erbjuda kärnämnen på plats vilket gör att jag tvingas ta endast nätbaserade kurser för att jag klarade dem för hundra år sedan. de nätbaserade är över nti.se i alla fall, där kan du se om din kommun använder sig av det. allt muntligt är över telefon, sjukt nervigt.