Forumet - Kondylom?

Kondylom?

804 0 11
Hej!
Jag har för en tid (1-1,5 år sedan) lidit av kondylom (blomkåls-liknande vårtor) på insidan förhuden runt "ollon-huvudet", som jag nu tror jag har blivit av med behandling med Wartec. Har inte sett dessa vårtor på ett tag nu.

Dock fick jag för ett tag sedan (4-5 månader) 2-3 vårtor på förhuden som har sakta sakta växt sig större.

Bifogar en bild:
http://www.ladda-upp.com/bilder/52870/kanske-kondylom

Därför undrar jag, ser detta ut som kondylom-vårtor?
Det som är lite skrämmande är att den stora vårtan sitter på samma ställe som jag hade kondylom på, fast kondylomvårtorna som jag hade för ca 1 år sedan satt på insidan förhuden, vid "ollon-ringen".

Varför jag ställer denna frågan här är därför att jag är skeptisk/osäker. Jag behandlade nämligen vårtorna med Wartec under en hel vecka för 2-3 månader sedan. Detta gav inget som helst resultat. Däremot när jag penslade på Wartec på mina blomkåls-liknande vårtor för 1 år sedan tog det inte längre än ca 1 vecka innan dom var helt borta.

Kortfattat så har jag nya vårtor, med annat utseende, på samma ställe (fast på utsidan), som inte Wartec biter på.
Är detta också kondylom som har sökt sig till utsidan, eller är det någon annan typ av vårtor (varför inte Wartec biter på dem)?

Skulle vara väldigt tacksam för svar!
Mvh Anonym

Spana också in:

anonyyym:

Är detta också kondylom som har sökt sig till utsidan, eller är det någon annan typ av vårtor (varför inte Wartec biter på dem)?


Som många säger så bör du gå och kolla. Sen är det hur som helst rätt vanligt att man får det igen när man väl haft då viruset stannar kvar i kroppen låååång tid.
Det är självklart upp till var och en om man vill kolla på bilden eller inte. Men ifall ni är och surfar runt i Könssjukdomar och hittar en tråd som heter Kondylom tycker jag att ni borde förstå vad som väntar.

Jo, jag är medveten om det "timeisrunningout".
Men det är en självklarhet för mig (och de flesta killar) att försöka de "anonyma" metoderna först och främst att få hjälp och klarhet, innan man drar till en vårdcentral i egen hög person och måste dra ner gylfen :) Men tack ändå!