Forumet - Konfermation - ångest

Konfermation - ångest

1083 0 1
Hej, jag behöver bara skriva av mig lite. Det är så att jag har nu precis kommit hem ifrån den sista konfatreffen för terminen och har bara genrep och konfirmationen kvar. Och jag ångrar mig så mycket, helst av allt skulle jag vara vilja spola tillbaka tiden ett halvår och göra om hela konfan. Jag är jätteglad och så över att jag valde att konfirmera mig men jag ångrar så mycket att jag inte har varit mer social och så. Jag kom nämligen till första konfatreffen med mina tre bästa vänner och sedan det liksom varit så att dom har varit de jag helt enkelt har pratat med för det mesta. Jag ångrar så mycket att jag inte har sökt mer kontakt med andra människor och börjat att prata mer med dem och så hade jag nu haft ett såååå mycket roligare år. Ett tips till er som ska konfirmera er i framtiden är att redan första konfa träffen söka kontakt med alla människor och prata med alla, skit helt enkelt vara i era gamla vänner. Nu så är det liksom så att alla är typ jättebra vänner med varandra förutom jag och mina efterblivna kompisar som bara har hållet oss för oss själva hela tiden. 

Men om man ska se det positiva i det hela så har jag ju iallafall lärt mig en läxa och det är ju att när jag ska börja gymnasiet så ska jag verkligen prata med alla och inte bara hålla mig för mig själv. 

Spana också in:


Aznee: Hej, jag behöver bara skriva av mig lite. Det är så att jag har nu precis kommit hem ifrån den sista konfatreffen för terminen och har bara genrep och konfirmationen kvar. Och jag ångrar mig så mycket, helst av allt skulle jag vara vilja spola tillbaka tiden ett halvår och göra om hela konfan. Jag är jätteglad och så över att jag valde att konfirmera mig men jag ångrar så mycket att jag inte har varit mer social och så. Jag kom nämligen till första konfatreffen med mina tre bästa vänner och sedan det liksom varit så att dom har varit de jag helt enkelt har pratat med för det mesta. Jag ångrar så mycket att jag inte har sökt mer kontakt med andra människor och börjat att prata mer med dem och så hade jag nu haft ett såååå mycket roligare år. Ett tips till er som ska konfirmera er i framtiden är att redan första konfa träffen söka kontakt med alla människor och prata med alla, skit helt enkelt vara i era gamla vänner. Nu så är det liksom så att alla är typ jättebra vänner med varandra förutom jag och mina efterblivna kompisar som bara har hållet oss för oss själva hela tiden. 

Men om man ska se det positiva i det hela så har jag ju iallafall lärt mig en läxa och det är ju att när jag ska börja gymnasiet så ska jag verkligen prata med alla och inte bara hålla mig för mig själv. 
Finns det ingen möjlighet att bli konfa ledare? Det har jag varit det är jätte kul faktiskt.