Forumet - Konstig form på kuken

Konstig form på kuken

3090 0 29
Jag har ett problem gällande formen på kuken när den inte är hård. Ibland är den fullkomligt normal, men på sista tiden har den börjat ändra form och få formen av ett timglas ungefär, dvs att den är stor längst ut på skaftet och längst in vid roten, men mycket smalare mitt på. Detta inträffar oftast efter att jag frusit och kuken börjar "tina" igen, men också så gott som varje gång jag urinerar eller efter att jag runkat.
Vad kan detta bero på? Är det farligt eller bara normalt?

Spana också in:

duuuuh:

Är det farligt eller bara normalt?


även fast jag har en snopp också är det ju svårt o svara på om det är farligt ..normalt är det säkert eftersom du har en unik snopp ..den kan ändra skepnad ganska mycket och inte bara i storlek beroende på hur varmt eller kallt det är ...men om du är osäker skulle jag nog säga att det är bra att kolla upp den på en ungdomsmottagning [smile]
Det låter konstigt att du inte har haft så hela livet. Då skulle det inte vara någon fara. Hur gammal är du nu? Blir den även blå när du har varit på toa eller gör det ont/svider?

Som någon annan sa kan du helt enkelt gå till UM även om jag tror att det inte är något farligt om du inte har något av symtomen jag frågade dig om ovan.
Tennsoldaten:

Blir den även blå när du har varit på toa eller gör det ont/svider?


Blå blir den inte, men ibland svider det efter att jag har varit på toa och urinrörsmynningen verkar lite större än vanligt, som om den håller på att spricka upp.
Jag är 16 år förresten, om det spelar någon roll
Nuppineula:

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAH​AHAHAHAHAHAHHAHAH​AHAHAHHAHHHAHAHHAHAHAH!!!!


Skratta du.
Det tar de facto och leder till en massa skit, inte bara andligt.
Det leder även till obektifiering av andra människor och en sexualisering av sinnet. Dessutom så är det, såsom Baden-Powell och andra med honom, ett tecken på att den människa som gör det inte är herre över sin egen kropp. Det är ett av de sakerna som skiljer oss från djuren.
minutz3:

ett tecken på att den människa som gör det inte är herre över sin egen kropp. Det är ett av de sakerna som skiljer oss från djuren.


Vänta lite. [confused] Är det bra eller dåligt att vara herre över sin egen kropp? För vad jag vet är människan ett av dom få djuren som onanerar, och om man ska se det som att man inte är herre över sin egen kropp då så tyder det bara på att dom flesta djur är bättre på det än vi.
Tennsoldaten:

Det är bäst att du går till ungdomsmottagningen.


Har aldrig varit på en ungdomsmottagning tidigare, hur går det till där? Är man anonym, eller kommer någon jag känner kunna få reda på att jag varit där? Går man bara dit och får göra en massa tester eller måste man ringa och boka tid först?