Forumet - konstig fråga

konstig fråga

630 1 19

Spana också in:

Man ska fortsätta med det så länge man själv gillar det, så fortsätt perfektionera tills du är nöjd eller tröttnar. Den största tillfredställelsen ligger nog i att ha fullföljt något. Men gör nya saker parallelt, för man skall fortsätta utvecklas. Kan iofsg rösta på ett alternativ om du lackar på att jag inte ger ett klart svar

Kanske man ska lära sig olika tekniker på ett instrument, när man lyckats få till det kan det räknas som smart att fortsätta kombinera det man redan kan, med det som man vill lära sig. På så sätt blandas nytt och gammalt och vävs ihop till en gemensam komponent som man sedan ej behöver välja utav två alternativ, istället så har man bara ett alternativ att välja på. De forna kunskaper följer efter en samtidigt som man lär sig nytt och på så sätt kommer man ihåg allt man lärt sig om man sysslar med det oftare. Tex, fråga din moster som var gör duktig på tyska språket i skolan. Kan hon fortfarande det med sådan "perfektion"? Tänk så hade hon fortsatt att syssla med språket från hon avslutade skolan och samtidigt lärt sig annat under den tiden?
   Själv tycks det smart att göra det flesta i medelmåttiga mängder, inte perfektion och inte börja med nytt så fort man kommit på hur man sköter något.