Aviseringar
Rensa alla

Konstig fråga om ”crush”:)


Ämnesstartare

Hej jag har en konstig och egentligen ointressant fråga heh. Men behöver lite hjälp på nått sätt så ska försöka förklara. 
I min konfagrupp går det en kille. Vi var nyss på läger med hela gruppen i två dagar och det började inte så stort. Kan också säga att jag och denna killen känner inte varandra, vi har nästan aldrig pratat med varandra kan man säga. Men i alla fall vi satt i en ring och pratade hela gruppen när jag kom på han med att sitta och titta på mig. Vi fick då ögonkontakt och efter någon sekund tittade vi bort. Men det fortsatte hända sen flera gånger, samma sak. Jag tycker det känns konstigt då det aldrig är någon som tittar på mig annars. Alltså det är aldrig någon som är intresserad av mig elr nått. Så varför skulle han va det? Och sen tror jag inte det är det heller för vi känner ju inte varandra och han är liksom ”populär”. Men nu när vi kom hem har jag inte kunnat sluta tänka på honom. Jag vet inte varför, för jag tycker inte han är speciellt snygg eller någonting. Men jag tycker det är lite obehagligt eller hur jag ska uttrycka det att han gjorde så men det kanske bara är jag som är tramsig? Jag kan ju inte säga åt folk att sluta kolla på mig liksom haha. Ge gärna nått tips på hur jag kan göra eller om ni vet varför han håller på så, tack!:)


   
Citera
Ämnesstartare

Insåg att jag taggade helt fel grej haha


   
SvaraCitera

Han kollar väll på dig antingen för han tycker om dig eller kanske tvärtom. Om du inte är intresserad tillbaka så kan du ju bara släppa det och om han kanske går fram till dig och frågar om ni ska bli tsm är det ju bara att säga nej


   
SvaraCitera