Forumet - konstig i magen

konstig i magen

466 0 9
jo det är så att jag äter p-piller. Och brukar ta dom kl 8 på morgonen. Men så efter mensen så kände jag för att byta tid till kvällen istället så kl 22. Min mens tog slut i fredags och så började jag med den nya tiden. Men så hade jag sex med min kille i söndags. Så jag ska väl fortfarande vara skyddad fast jag bytt tid efter mensen?
Men så nu i måndags, började jag få värk i magen och vad trött och hängig.. det gör verkligen ont i magen...är verkligen orolig[sad] för vill verkligen inte vara gravid.
är det någon som har lite kunskap om detta ämne?

Spana också in:

upponer:

jo det är så att jag äter p-piller. Och brukar ta dom kl 8 på morgonen. Men så efter mensen så kände jag för att byta tid till kvällen istället så kl 22. Min mens tog slut i fredags och så började jag med den nya tiden. Men så hade jag sex med min kille i söndags. Så jag ska väl fortfarande vara skyddad fast jag bytt tid efter mensen? Men så nu i måndags, började jag få värk i magen och vad trött och hängig.. det gör verkligen ont i magen...är verkligen orolig för vill verkligen inte vara gravid.är det någon som har lite kunskap om detta ämne?


så länge det är inom rätt dygn så är det ingen fara, men kroppen mår bättre av att få pillrerna samma tid varje dag.