Forumet - konstiga saker jag får dåligt samvete pga.

konstiga saker jag får dåligt samvete pga.

13357 1 38
1. att gå förbi städerskor i trapphuset/korridorn. jag vet inte varför detta ger mig ångest, men jag får så himla dåligt samvete av det. brukar låsa in mig i rummet tills de försvinner.
2.  att bli serverad mat på restaurang.  (speciellt i utlandet med tanke på deras löner osv.)
3.  att träffa nyanlända invandrare som talar sämre svenska än mig. 
4. att sova utan täcke

ni kan fylla på listan om ni vill

Spana också in:


Kudhos: Inte lämna tillbaka vikterna på gymmet. Glömde en gång. Fick dåligt samvete. 

Såg en gatumusiker som spelade så bra. Trodde inte att jag hade några pengar på mig. Sen när jag hade pengar på mig så började jag tänka musikern att jag borde fixat pengar bara för snubben. Så bra var han. 
bra gatumusiker tjänar fan som bankdirektörer under en bra dag på ett bra ställe under turistsäsong, så dem är det fan inte synd om. fan, till och med ganska bra gatumusiker tjänar rätt bra under rätt säsong. så det behöver du nog inte ha dåligt samvete för.
Att säga nej. Det kan vara vad som helst, vill du springa, vill du följa med på stan, vill du spela tv-spel.. Mamma berättade att min morbror var likadan när jag avslöjade detta, så det kanske är nåt släktdrag på så sätt. Jag känner mig mesig pga detta men försöker kompensera genom att vara elak så in åt helvete på andra sätt ist. Får dock dåligt samvete av det också. Vilket dilemma detta är assa. Skönt att få klarhet. 

kakakaka: att gå förbi städerskor i trapphuset/korridorn. jag vet inte varför detta ger mig ångest, men jag får så himla dåligt samvete av det. brukar låsa in mig i rummet tills de försvinner.
haha åh :(

brukar nästan alltid tänka att dom kanske tror att jag ser ned på dom pga städjobb :( Och lite jobbigt att komma med sina skitiga skor när dom nyss torkat rent hela korridoren. 


Det som ger mig mest dåligt samvete e nog när jag ba går förbi tiggare. Mår asdåligt av det. Längesen jag faktiskt gav något :( 


kakakaka:
ja! jag också! försöker småprata med dem ibland. undrar om det gör det värre
Har nog mest bara hälsat och hållit upp dörrar åt dom :$

vet inte, borde inte göra det värre? :$ Dom brukar va ganska glada, glada hälsningar liksom. Fast om den nu tänkte att vi såg ned på den så vill den nog bara att vi ska gå vidare :( 
oooh frisören

jaag hatar verkligen när frisörer försöker prata med mig och jag ger kortfattade svar.. typ dödar konversationen innan den ens börjat. :( Så tänker jag på de ett tag o börjar fråga saker även fast att jag verkligen hatar att prata med en okänd bland andra okända.


Fasiken: oooh frisören

jaag hatar verkligen när frisörer försöker prata med mig och jag ger kortfattade svar.. typ dödar konversationen innan den ens börjat. :( Så tänker jag på de ett tag o börjar fråga saker även fast att jag verkligen hatar att prata med en okänd bland andra okända.

Ja så är det för mig med :( Frågar löjliga saker också, kan inte komma på nåt :(
jag fick även dåligt samvete över att indierna behandlade oss som vi var bättre bara för att vi var vita.. speciellt en gång när vi skulle kolla på en danstävling, då fick vi sitta längst fram och de serverade oss kaffe. försöker tänka att det tillhör deras kultur att behandla gäster med respekt, men usch vad hemska vi kände oss när vi fick privilegier för att vi var vita.