Forumet - Konstiga sms

Konstiga sms

3820 1 18

Jag har vid två olika tillfällen fått samtal/sms från två olika nummer som båda liknar mitt, det enda som skiljer dem åt är två siffror. Smsen är rätt random; "du ä dum" och "yolo" bland annat, och jag undrar nu: VAD ÄR DET HÄR?! Hur kan båda numren vara nästan identiska med mitt?! Fattar ingeeet. Har ni någon förklaring? 

mvh förvirrad 

Senast ändrad 30 Aug 2013, 16:11 av André Vifot Haas

Spana också in:

När min farmor precis skaffat mobiltelefon och jag skulle lära henne hur allt funkade såg jag en mängd sms och telesvarmeddelanden när jag satte på den. De var från vad jag förstod torskar och en en arg hallick. Jag var tvungen att tala in ett meddelande på hallickens telesvar så att någon stackars människa inte skulle få skit för att hn missat kunder.
Farmor tyckte att det hela var mycket festligt.


isola: När min farmor precis skaffat mobiltelefon och jag skulle lära henne hur allt funkade såg jag en mängd sms och telesvarmeddelanden när jag satte på den. De var från vad jag förstod torskar och en en arg hallick. Jag var tvungen att tala in ett meddelande på hallickens telesvar så att någon stackars människa inte skulle få skit för att hn missat kunder.
Farmor tyckte att det hela var mycket festligt.
Ojj gud!! Gick det bra att prata in ett meddelande åt hallicken? Att du våga hahah...