Forumet - Konstiga tankar,och saker.

Konstiga tankar,och saker.

116 0 2
Detta är ett seriöst inlägg,vill ej ha patetiska svar,vill ha seriösa läsare.

Jag förstår verkligen inte längre hur jag mår. Ena minuten kan jag vara ganska glad och andra minuten kan jag bli nere som fan.

Problemet med mig är att.. jag blir besviken på folk för snabbt,jag vet inte om det är något jätte problem men om jag tex gillar någon.. vilket jag gör,vi kan kalla honom för ''Patrik''.
Patrik och jag brukar oftast bara glo på rulle hos honom,vi har inget känslosamt på gång,utan vi är bara vänner,iaf det jag tror.
Folk säger oftast till mig att jag aldrig förstår när någon gillar mig eller att jag är väldigt dålig på att visa mina känslor för någon. Jag är inte så värst kall, men orkar ändå inte hålla på och gosa hela tiden eftersom sånt irriterar mig.

Det jag vet om mig själv är att jag är avundsjuk som person,och det förvärrar saker hela tiden. Just nu blev jag lite småsur över att han inte orkar smsa mig.. och tror även att han har någon annan på gång.
Som jag skrev förut,vi har inget på gång,men det känns som han har tappat intresset för mig,och gör mer och mer saker,vi umgås inte lika mycket längre nu när det är lov ..


Väldigt onödigt inlägg,men jag mår verkligen inte bra inombords.