Forumet - Konstigaste sättet?

Konstigaste sättet?

2582 2 33

Spana också in:


Storchen84: Ja du, finns nog fan inget konstigare sätt att lära känna någon på än genom INCEST LOPL
Hahaha. Tänkte inte ens på det ju! Alltså att min tråd handlade om att lära känna någon och sen incest som tagg. Sjukt...
Shuzz: Tagit upp pengar(20kr) som en person tappat medan han såg på det utan att jag visste om det. Sen när jag tagit upp dom sa han att jag kunde ta dom om jag ville. Sen pratade vi osv.
Haha lite konstigt. Blev ni kompisar eller vadå?
superpojken: gick fram och sa hej, lolol vem fan gör sånt
Bara helt random eller?

Bell: Träffade en av mina närmsta vänner genom Kamratpostens brevvänner när jag var 13. Men det veeeet du ju! Har nog inte lärt känna någon på något konstigare sätt. Eller jo, var kompis med en tjej som jag och min syster träffade på en konsert en gång. Men hon var jobbig så hon är ej min vän längre.
Haha känner mig stolt över att veta det Rodnar Du vet nog en av mina med, vågade inte nämna denne i tråden dock Glad Man vet aldrig vem som kollar liksom liksom...Shockerad 

Det är random...började ni bara prata eller??

patrick bateman: Haha känner mig stolt över att veta det  Du vet nog en av mina med, vågade inte nämna denne i tråden dock  Man vet aldrig vem som kollar liksom liksom...
Ah, man får akta sig Blink
patrick bateman: Det är random...började ni bara prata eller??
Ja, hon var där med en liten kusin.. typ tyckte vi såg trevliga ut eller nåt och frågade var vi kom ifrån osv. Sen bytte vi nummer innan vi gick därifrån. Sen sågs vi på en Rix FM festival (hahah Rodnar) och sen träffades vi några gånger efter det. Men som sagt, så fruktansvärt dryg, egocentrerad och babblig! 

Jag handlade av en tjej jag tyckte var söt på Konsum, när jag betalade så fumlade hon med pengarna. Som självgod kille så tolkade jag det som ett tecken på att hon tyckte jag var söt och blev nervös.

Vi hade ytliga gemensamma bekanta, så jag lyckades få fram hennes namn. Skrev till henne på Facebook och hon kom inte ens ihåg mig. Jag lyckades dock charma henne och det slutade med att vi träffades, och tillslut blev tillsammans.


Bell: Ah, man får akta sig
Haha Censur


Bell: Ja, hon var där med en liten kusin.. typ tyckte vi såg trevliga ut eller nåt och frågade var vi kom ifrån osv. Sen bytte vi nummer innan vi gick därifrån. Sen sågs vi på en Rix FM festival (hahah ) och sen träffades vi några gånger efter det. Men som sagt, så fruktansvärt dryg, egocentrerad och babblig!
Coolt! Kul ändå att sånt kan funka även om det då var lite osis att hon var sån Ledsen Och en Rix FM festival!? Förvånad Milda makter vad hemskt det måste varit Galen
Timmmmmmmmmm: Jag handlade av en tjej jag tyckte var söt på Konsum, när jag betalade så fumlade hon med pengarna. Som självgod kille så tolkade jag det som ett tecken på att hon tyckte jag var söt och blev nervös.

Vi hade ytliga gemensamma bekanta, så jag lyckades få fram hennes namn. Skrev till henne på Facebook och hon kom inte ens ihåg mig. Jag lyckades dock charma henne och det slutade med att vi träffades, och tillslut blev tillsammans.
Haha vad random, cool historia dock. Fast pricken över i:et hade ju varit om hon kommit ihåg dig såklart. 

patrick bateman: Haha vad random, cool historia dock. Fast pricken över i:et hade ju varit om hon kommit ihåg dig såklart.

Ehh. Tycker det finns en bra poäng i det hela, nämligen att man kan komma en bra bit med självförtroende. Visst, hon kom inte ens ihåg mig, men jag trodde det och jag lyckades ju ändå i slutändan få henne på fall med charmen.

Bell: Ja, jag vill poängtera att jag var 15 år och utan omdöme
Haha det kan jag förlåta Blink
Timmmmmmmmmm: Ehh. Tycker det finns en bra poäng i det hela, nämligen att man kan komma en bra bit med självförtroende. Visst, hon kom inte ens ihåg mig, men jag trodde det och jag lyckades ju ändå i slutändan få henne på fall med charmen.
Haha hur charmade du henne? Men jo, gillar det. Självförtroende är sjukt bra att ha. Men ändå, den biten. Folk verkar glömma folk så lätt, jag minns typ alla.