Forumet - Konstigaste sättet?

Konstigaste sättet?

4121 2 33

patrick bateman: Haha hur charmade du henne? Men jo, gillar det. Självförtroende är sjukt bra att ha. Men ändå, den biten. Folk verkar glömma folk så lätt, jag minns typ alla.
Pratade bara med henne >: ) Sedan pratade vi på nattbussen hem ifrån Sthlm. C efter en festnatt, varpå jag kysste henne när vi skulle skiljas åt.

Jo men hon jobbade ju i kassa, de kan träffa hundratals personer varje dag så. Folk som är framåt och tar plats brukar andra komma ihåg bättre :- ) Det är ju något att tänka på.

Timmmmmmmmmm: Pratade bara med henne >: ) Sedan pratade vi på nattbussen hem ifrån Sthlm. C efter en festnatt, varpå jag kysste henne när vi skulle skiljas åt.

Jo men hon jobbade ju i kassa, de kan träffa hundratals personer varje dag så. Folk som är framåt och tar plats brukar andra komma ihåg bättre :- ) Det är ju något att tänka på.
Haha okej, skillat.

Jo jag vet men ändå. Eller okej, kanske inte ändå. Detta är jag väl medveten om, men det är lättare sagt än gjort. 

Timmmmmmmmmm: Jag handlade av en tjej jag tyckte var söt på Konsum, när jag betalade så fumlade hon med pengarna. Som självgod kille så tolkade jag det som ett tecken på att hon tyckte jag var söt och blev nervös.

Vi hade ytliga gemensamma bekanta, så jag lyckades få fram hennes namn. Skrev till henne på Facebook och hon kom inte ens ihåg mig. Jag lyckades dock charma henne och det slutade med att vi träffades, och tillslut blev tillsammans.

åh guuuu HjärtaHjärtaHjärta

tänk om de hade blivit så me min coop-tjej :(
kmr alltid undra nu Rodnar

Spana också in:

Min engelskvikarie på gymnasiet i tre månader visade sig vara hur underbar som helst. Vi började käka lunch tillsammans efter engelsklektionen, och eftersom jag hade två timmars håltimme då så kunde vi sitta kvar i matsalen och prata på. Vi kom verkligen nära varandra för vi hade sjukt mycket gemensamt! Så addade vi varandra på msn och sådär, och nu ses vi ibland när hon är i Sverige (hon bor periodvis i Argentina). Lite otippad vänskap, men kul så klart!


snoret: Min engelskvikarie på gymnasiet i tre månader visade sig vara hur underbar som helst. Vi började käka lunch tillsammans efter engelsklektionen, och eftersom jag hade två timmars håltimme då så kunde vi sitta kvar i matsalen och prata på. Vi kom verkligen nära varandra för vi hade sjukt mycket gemensamt! Så addade vi varandra på msn och sådär, och nu ses vi ibland när hon är i Sverige (hon bor periodvis i Argentina). Lite otippad vänskap, men kul så klart!
Glömt den här tråden!

Det där är rätt random men låter ju jättetrevligt :) Får man fråga hur stor åldersskillnad det är mellan er? Känns ovanligt att folk är vänner med folk som är mycket äldre eller yngre.