Forumet - Konstigaste / sjukaste ni gjort?

Konstigaste / sjukaste ni gjort?

8176 1 66
det första jag kommer att tänka på hände idag lol

brukar inte gör konstiga eller sjuka saker men idag kräktes jag i en papperskorg på resecentrum under lunchrusningen. dock för att tantn i busskontoret vägrade ge mig en plastpåse. så ja ba "då tar jag papperskorgen!!" och hon ba glodde. människorna runtom med. undrar när jag vill visa mig där igen, heh

Spana också in:

Hmm, vet inte, tror inte jag tycker det är så sjukt det jag gör. Men andra kan nog tycka att äta pommes från marken i ett camp på hultsfred (som inte ens var vårt/någon vi kändes) som legat där i minst tre dygn (enligt de som bodde där) i så gott som nyktert tillstånd kan tolkas som lite knepigt kanske.
Klättrat och krupit bland ventilationsrör och bryggor över glasullsbassänger en sen (nykter) natt i lågstadieskolans tak när det höll på att byggas om när jag var tonåring.

Som första tältning i mitt liv valde jag att åka till Norges högst belägna tågstation i Finse, snö så långt ögat nådde. Fick feber och var tvungen att återvända. :(

"Bestigning" av Glittertind kändes ganska häftigt och småextremt (njäe oki) mot slutet.

Sova var fjärde dag och jobba fysiskt hårt 8h per dag, ackompanjerat av hallucinationer.

Drömma att jag var Jesus en period när jag fick för mig att jag var dödligt sjuk i Lemierres syndrom (det var en halsböld) och hallucinera smått.

Se en tunisisk kille knivmördas framför mig kvällen efter jag hade pratat med honom och nästan blivit arresterad i ett mkt fult område i centrala Nice.

Dissociativ onykterhet i fulförort till Stockholm och oprovocerat nästan bli påhoppad av ett tiotal killar.

Dra ett skämt på engelska för en bosnisk gränsvakt med automatvapen som inte kunde engelska.

Otillåten onykterhet på nattåg genom Polen tsm med några spanjorer och nästan bli ertappad av biljettkontrollant som såg ut som Polens motsvarighet Jaws eller Alexander Karelin.

vsg, mest spännande saker