Forumet - Konstigaste stället att sova på

Konstigaste stället att sova på

1590 0 85

Spana också in:

Konstiga ställen jag har sovit på:

På en höskulle.

På golvet mellan väggen och en garderob med min omlottkjol upphängd som ett skynke (Jag hade två huvudkuddar under mig, men de gled isär).

På en matta under ett soffbord.

På köksgolvet framför vedspisen.

Sittandes på en madrass lutad mot en loftsängsstege.

Ståendes framför min kusin som försökte föra konversation med mig (jag hade dubbeldygnat och var totalt skev i skallen. slocknade dock bara några sekunder åt gången eller så).

Sittandes i duschen tills vattnet blev iskallt och väckte mig.

I en garderob.

Lutad över bordet i fikarummet på min mammas jobb (tog nog den skönaste tuppluren någonsin den gången. jag sov i ganska exakt 25 minuter och vaknade sedan superpigg lagom till träning).
I en resväska, i en fönsterkarm, på en väns grannes tak, i en snödriva(blev väckt efter någon timme som tur var), toaletten, under en säng, falafel nr1 gatukök i Malmö, i en liten båt i regnskogen Guyana med alligatorer runt omkring(var typ 7).

Kanske inte det konstigaste men jag somnade längst bak i bussen en gång och vaknade inte förrän bussen var parkerad för natten och en städerska väckte mig, ganska pinsamt.

Somnade även bakom en soffa när jag var hos en fest hos någon jag inte kände med en vän, som stack hem med sin flickvän ganska tidigt. Jag vaknade med en schäfer slickandes i mitt ansikte och föräldrarna hade kommit hem så det var helt släckt i huset och alla hade gått hem. Jag smög hem runt 5-6 igenom ett fönster utan skor(hittade dem inte), walk of shame...