Forumet - Konstigt.

Konstigt.

1070 0 56
Sidan heter "Ungdomar.se" ändå är det 70% som är över 18. Är det inte meningen att ni äldre ska vara mer mognare? Vad jag har sett behandlar ni varenda som är under 18 som en sketen liten tönt som inte förtjänar hjälpen han/hon kan få.

Ändra attityd.

Spana också in:

90% av dem som svänger förbi här utan att bli stammisanvändare är troll. I 89% av de fallen är de inte ens roliga troll heller. I de fallen där det inte är uppenbart trollande tycker jag mig ändå uppleva att majoriteten faktiskt lägger um-kärnfamilj-idealet åt sidan och tröstar och försöker hjälpa.

Vill du peka på något specifikt fall där äldre behandlat yngre användare på helt fel sätt?

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Och sen ska du inte lita på statistiken heller, det är bara

Dan_the_ironman:

<--- hans fel
att det ser ut som att vi är äldre än vad vi är [blush]
Wezc:

Macktorskens svar är ingenting en 13 årig tjej vill höra antar jag..


Visst är det väl lite brutalt ärligt, men... trettonåringar har oftast inte bröst att pusha upp, och är dessutom i mångas ögon lite för unga för att bära ett plagg som är designat för att framhäva en fun zone-kroppsdel hos kvinnor. Det var ju inte precis ett personangrepp.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Dan_the_ironman:

Jag kan inte rå för att jag är född tidigt


Du, min gode herre, skulle ha boxat far din i skrotum när han försöke häva ut dig, så skulle han kanske ha väntat med att avla dig! [mad] Asså om d finns ngt ja hatar e d folk som försökr skylla ifrån sej asså..
timeisrunningout:

Visst är det väl lite brutalt ärligt, men... trettonåringar har oftast inte bröst att pusha upp, och är dessutom i mångas ögon lite för unga för att bära ett plagg som är designat för att framhäva en fun zone-kroppsdel hos kvinnor. Det var ju inte precis ett personangrepp


Ja, men du har väl sett lite negativitet mellan medlemmarna här?
isola:

Beror på hur och vad de skriver tycker jag.
"jag vill ha litte anal samtlag
jag är tålv år"
känns ju bara trolligt och en gnutta någonting annat.


Sånt kan jag förstå att man blir irriterad. Men det finns ju folk som har riktiga problem. Och jag har sett en del negativa kommentarer i den tråden. Jag accepterar inte sånt bara.
Wezc:

Ja, men du har väl sett lite negativitet mellan medlemmarna här?


Det är väl klart att jag har, men nämn ett forum där man har slussat ihop massa färdiga grupperingar och olika åldersgrupper utan att det blivit någon motstridighet medlemmar emellan någonsin?

Wezc:

Jag accepterar inte sånt bara.


Jag hade kunnat förstå ditt engagemang mer om det var din egen tråd, alternativt att TS hade klagat själv. Men ingen sådan anmälan har kommit in och hon verkade ta bland annat Macktorskens kommentar med en klackspark.
x_marty:

Det många gör fel på nätet är att de skriver i affekt. De läser något inlägg, retar upp sig ordentligt och skriver ett nedsättande svar innan personen hunnit sansa sig. Om alla bara kunde dra ett djupt andetag och uppträda civiliserat


Aao, det eller: Det har kommit hit så många troll och P12or som söker sexråd, så att ni har tröttnat på att vara snälla mot ungdomarna så de nya, ärliga och snälla ungdomarna känner sig obekväma med det här forumet.
Någonting annat som är konstigt är att trots att jag inte varit härinne sedan torsdagskvällen, men ändå endast fått tre citeringar. Skandal! Brukar ju annars få tvåsiffrigt. :(
Är jag inte alls älskade gullnos längre?
Blir ledsen och kryper in i hål.

Dan_the_ironman:

et är för att sådana som du och x_marty inte ska bli långlivade på forum1...


vad är det där för mobbing :S