Forumet - Konstigt problem

Konstigt problem

478 0 52
Jag har ett litet probleem, inte så litet heller.
Ja e dökär i en person som e alldles för gammal för mej.
Han är nämlingen nästan dubbelt så gammal som mig men ser otroligt bra ut och är trevlig och så.
Han jobbar som vakt vid en krog ja brukar gå till ibland,och jag tycker han kollar på mej hela tiden, kanske för att jag kollar på honom? hur som helst var han i garderoben i lördags då vi skulle gå hem därifrån, så skulle han ge mej jackan men istället började han hjälpa mig på med den! Jag undrar seriöst varför han gjorde det,har aldrig sett nån göra så förr..?Inte för att jag klagar,ja gillade det ju såklart men det fick ju mej bara att hoppas på mer!? Och nu är jag mer förvirrad än någonsin! Tror ni han gjorde det bara fö att vara trevlig eller gillar han mej? Det stod dessutom folk bakom mej i kön och då brukar dom ju ha väldigt bråttom att bara ge jackan åt en så fort som möjligt, men han tog tid på sej att hjälpa mig på med den!
Så vad tror ni om det här riktigt? Jag blir bara mer förvirrad för varje dag!

Spana också in:

mörknäs:

att du attraheras av döda människor. går du på krogar är du rimligen minst 18 (eller kriminell), vilket gör att han blir minst 36, vilket innebär varning för likfläckar.


Haha duu han e nog långt ifrån död! Inte ett grått hårstrå har han heller så han SER inte gammal ut, ja trodde han var högst 27-28!