Forumet - Konstigt virus?

Konstigt virus?

68 0 6
Tjena!

Köpte för lite sedan en ny dator som det stog att det skulle följa med nya norton antivirus eller något liknande, men datorfirman jag köpte datorn av hade redan varit inne i den o lagt in sina program dem tyckte var vettiga att ha och installerat ett virusprogram som heter Norman Antivirus.

Nåja tänkte jag det spelar väl inte så stor roll, men märkte sen att det verkar vara ett riktigt budget program. Så bara efter 1 månad började jag få trojaner som virusprogrammet spammade mig med även att jag satt dem i karantän. Det kunde poppa upp 1 ny ruta kontinuerligt i flera minuter om att det upptäckt samma trojan.

Dem tog jag förstås bort från datorn men det har börjat hända konstiga saker. Det jag har märkt av är att jag har väldigt väldigt många okända processer men jag vet inte vilka jag kan ta bort, Sedan helt plötsligt brukar ett osynligt internet komma upp (Jag ser det inte nere på aktivitetsfältet) Och spela upp massa reklam och musik :S Skitstörande, Så jag får gå in i processer och ta bort dem manuellt men de fortsätter att visa sig.

Någon som tycker jag ska formatera om datorn och byta virusprogram? Isåfall vilket är att rekommendera?

Tacksam för svar så fort som möjligt MVH Johan!

Spana också in: