Forumet - kontakt - hur ofta?

kontakt - hur ofta?

827 0 23
du som har flickvän eller pojkvän, hur mycket kontakt har ni med varandra per dag?

snackar ni i telefon minst 1 gång per dag? sms:ar ni varandra mycket? snackar ni bara på msn? går det dagar utan att ni snackar?

jag är nyfiken.. själv så tycker jag iaf det är för lite att bara få ett godnattsms på kvällen ibland, är det bara jag som känner så?

jag vill veta hur ni andra har det.. så jag är inte för efterhängsen tex.. [rolleyes]

Spana också in:

Oftast hörs vi av på något sätt varje dag. Dock behöver det inte alltid betyda att vi pratar i telefon i sju timmar, utan det kanske bara är genom ett SMS eller en liten stund över MSN. Jag har inga problem med att låta det gå någon dag utan att ha kontakt, då jag är en sån person som helt enkelt uppskattar att ha tid själv. Hon vill nog ha lite mer kontakt än jag, men än så länge så har det inte varit något problem.
Gryphon:

Vi måste helt enkelt ha varandras närhet.


Åh jag vill inte förolämpa din manlighet eller sådär (soam jag tror du värnar om en hel del) men fy vad sött att du blivit så förälskad :')
Tänk den gamle gryphon som man aldig skulle kunna föreställa sig vara betuttad kärlekskrank
det beror på...är man van att snacka varje dag så känns det typ konstigt om det går en dag utan att nån hört av sig...man undrar typ vad som är fel haha. så var det med min senaste kille iaf för han hörde av sig typ hela tiden.

med killen jag hade innan var det inte samma,det kunde gå nån dag/några få dagar utan att vi snackade men det var okey då för då kändes det liksom roligare när man snackade med/träffade varann nästa gång. dock så tyckte jag i allmänhet att han hörde av sig för sällan, det känns som att man är närmare varann om man hör av sig och har kontakt ofta.