Forumet - Kontakt med ex..

Kontakt med ex..

2064 0 10
Hejhej!
Alltså. Vilka åsikter har ni kring ifall man har kontakt med ett ex? Liksom han har även en del ”dagar” med henne på snap, samt gillar bilder på henne på insta. Han säger att de enbart är vänner. Och hon vet om att vi är tillsammans. Men är lite obekväm att dem snapar varann rätt kontinuerligt.. De skriver rätt ofta. Det var han som började skriva med henne, men antar att han vill ha kontakt som en vän, men jag vet inte hur killar fungerar kring det där... De var ihop sen 4-5 år tillbaka.. så var ju ett tag sedan. Men känner mig ändå lite avundsjuk, om nu detta är en normal reaktion eller ej att bli avundsjuk. Vad skulle ni säga om detta? Hur tänker ni ur erat perspektiv?

Spana också in:


L Y S:
Svartsjuka är normalt i det här fallet, de var ju ihop förut. I min värld hade det varit naivt att inte se vissa risker när ens partner umgås mycket med sitt ex.

Det kan ju gå å vara vän med ex, men blir så konstigt när det är hjärtan inblandat osv. Som om han på nåt sätt tänkt på att försöka med henne igen men iofs var det 4 år sen så hade kanske känts konstigt. Men ändå jag vet inte vad man ska tro..
Okej, nu så är jag en person som sällan blir avundsjuk. Men jag tycker inte alls det är något konstigt att han har kontakt med ett ex. Speciellt inte någon som det gått så lång tid med sedan de gjorde slut. Så jag tycker att även om alla har rätt till sina känslor att det är lite överdrivet att känna sig avundsjuk, och tycker att du skulle kunna fundera på hur trygg du egentligen känner dig med er relation.