Forumet - kontakt online.

kontakt online.

970 1 5
Hej.

Finns det något sätt att komma i kontakt med svensk läkare online? Anledning till detta är för att jag bor utomlands just nu och är väldigt aktiv på UM. Jag har sökt runt lite på nätet och hittar bara massa nummer jag kan ringa till men grejen är liksom att jag vill kunna skriva med en läkare anonymt online och hålla kontakten såsom man går till en psykatri typ. Jag tror att jag har ett problem men det har ingenting med droger att göra utan det är mig själv och mitt mående. Skulle någon kunna tänka sig tipsa om en hemsida eller något där jag kan komma i kontakt med en läkare på chatt och prata om sådant här problem?
Det finns diverse sidor för detta. Vissa säger att det är bra. Andra att det bara är trams då man kan möta oseriösa läkare/psykologer. Eller att man själv ljuger ihop något för att få någon sorts hjälp.

Man verkar behöva logga in och visa att man är sig själv på dessa sidor så verkar inte finnas någon som man är anonym på. 

Prova att googla t.ex "läkare psykolog online". 


Lav: Det finns diverse sidor för detta. Vissa säger att det är bra. Andra att det bara är trams då man kan möta oseriösa läkare/psykologer. Eller att man själv ljuger ihop något för att få någon sorts hjälp.

Man verkar behöva logga in och visa att man är sig själv på dessa sidor så verkar inte finnas någon som man är anonym på. 

Prova att googla t.ex "läkare psykolog online". 

alltså jag kan identifiera mig det är inga problem. grejen är bara att jag inte vill ringa för att jag befinner mig ej i Sverige och det skulle bli för mycket med numret priset och allting. jag vill liksom bara prata om min problem osv. genom nätet eller via samtal spelar ingen roll bara det att trafiken är ett problem.

Spana också in: