Forumet - Kontakter kan ge ut bok?

Kontakter kan ge ut bok?

460 0 29
Hej. Jag har skrivit en bok. Jag vill inte skryta. Men den är verkligen väldigt bra. Jag vet att jag bara är tretton, men jag skojar inte. Jag har egentligen skrivit i HELA mitt liv. Hursomhelst. Jag vet att det är väldigt svårt att få en bok publicerad. Och jag vet att det krävs mycket. Men jag säger det bara, jag har en sjukt bra bok. Och om någon av er som läser detta känner någon som äger ett bokförlag, nyöppnat eller gammalt, som skulle behöva nya författare eller som kan ge mig en hjälpande hand. Jag uppskattar verkligen om ni hjälper mig. Så känner ni någon eller så, så skickar jag gärna boken till er så ni får läsa och så. Och kanske ge den till eran kontakt som äger ett förlag eller ja.

Tack för hjälpen.

Spana också in:

Jaså? Ska vi slå vad? Hursomhelst detta kommer låter hur töntigt som helst, men men.

Boken handlar om Matthew Grey. Vars far gick bort nyligen. Under hans liv hade han lagt ner hjärta och själ i sitt arbete, och blivit chef för NASA. Han hade forskat om Mars och hur liv skulle kunna utvecklas där. Två veckor efter hans död hittar NASA tecka på liv, på Mars och eftersom hans son Matthew är den ända som känner till hur hans fars hjärna fungerar måste han hjälpa till.

Boken går ut på att NASA då hitta livet och ta reda på mer, och i slutet skjuta upp en raket ditt. Utan att Sk.a. kommer ivägen (Sk.a. är ett piratföretag som menar på att gud skapade jorden, vad mer behövs veta?)
HIMYNAMEISKARL:

Har du skrivit i HELA ditt liv så lär ju början vara jäääääävligt skum.


hahahaha jag garvade onödigt mycketMartinDanck:

Boken går ut på att NASA då hitta livet och ta reda på mer, och i slutet skjuta upp en raket ditt


eller hur slutar det med att matthews farsa är på mars!!!?!? när dom kommer dit!?!?!?