Forumet - Kontroversiell men intressant artikel om barnmodeller

Kontroversiell men intressant artikel om barnmodeller

309 0 0
http://human-stupidity.com/stupid-dogma/child-porn-witch-hunt/children-loved-child-porn-modeling-photo-sessions-were-the-highlight-of-my-life-children-traumatized-by-federal-government-prosecution

För att klargöra vissa grundfakta:
- Detta handlar om barn som låter sig fotas, och sedan distribueras deras bilder på nätet. Det finns ingen nakenhet och inga sexuella inslag i fotona.
- Skillnaden mellan dessa foton och bilder ni ser på barnmodeller i H&M och andra klädjättar är inte gigantiska. Däremot är syftet med bilderna väldigt stor skillnad på.

Detta handlar alltså om ett antal före detta barnmodeller som nu pratar öppet om att de inte alls tog illa vid sig av fotograferandet, de traumatiserades inte på något sätt och vissa tyckte till och med det var det roligaste de varit med om.

Däremot säger de hur myndigheterna gjorde dem till offer, trots att de inte alls kände sig som offer själva, och att detta var väldigt jobbigt.

VIKTIGT! Denna diskussion handlar INTE om förövarna, alltså de vuxna som tog fotona, utan om barnen och hur de påverkades av att samhället stämplade dem som offer mot deras viljor. Barnen tog ingen skada under fotograferandet och de kände sig inte heller utnyttjade eller traumatiserade.

Är det rätt av samhället att stigmatisera detta så mycket att de som faktiskt tar skada i slutänden är barnen själva?

Tråden har inga svar… än.