Forumet - Kopplerihärva i Malmö - 14 åriga Rosanna såldes till över 100 män

Kopplerihärva i Malmö - 14 åriga Rosanna såldes till över 100 män

1612 0 39
Det är väl inte många som kunnat undgå om 14-åriga Rosanna i Malmö som sålts till över 100 män innan helvetet tog slut. Hon var dessutom förståndshandikappad, vilket gör det extra vidrigt på något sätt. Politiskt inkorrekt har uppmärksammat händelsen och helt föredömligt givit ut namnen på dom dömda i kopplerihärvan. Ett klipp ur uppdrag granskning från SVT-play finns att tillgå nedan, hoppas kunna uppdatera med Youtube-klipp om det kommer upp.

Att det rör sig om Romer förvånar mig inte. Dom försörjer sig på tvivelaktiga vis och har ett ointresse för arbete. Utan dessa två kvinnor fick inte ens ett fängelse för sina dåd, utan en fick samhällstjänst och den andra fick ungdomsvård i flera månader. Hur mycket får inte en våldtäktsman i fängelse? Dom har direkt gjort sig skyldiga till 100 övergrepp gentemot denne flicka, och får ett sjukt lågt straff.

​​Politiskt Inkorrekt

MALMÖ Uppdrag Granskning handlade idag om den 14-åriga förståndshandikappade zigenarflickan kallad Rosanna av SVT som under en period (tre månader) under hösten 2008 såldes av två andra zigenarflickor till hundratals sexköpare. De två tjejerna dömdes sedan medan en manlig utpekad hallick friades helt. Men där tjejerna fick mildare straff av Sverige tar zigenarnas egna domstolar över. Den tredje hallicken, mannen, dömdes – av romernas egen domstol ”Romani kris”. Straffet blev två års uteslutning ur den romska gemenskapen och ett stort bötesbelopp till den utnyttjade flickans familj.

De Dömda är...

* Bashayir Abbas Fadel, född 1992-02-10 (flicka, höggravida 17-åringen i media) för koppleri, grovt brott, samt olaga frihetsberövande, olaga tvång, rån och övergrepp i rättssak till ungdomsvård i tio månader.
* Jasminka Hidanovic, född 1990-05-19. Medborgare i Bosnien-Hercegovina (flicka, 19-åringen i media) för koppleri till skyddstillsyn med 180 timmars samhällstjänst. Om fängelse i stället hade valts hade straffet blivit åtta månader. (blir intervjuad av Uppdrag Granskning i soffan)


Hallicken som dömdes utav romernas egna domstol "Romani kris"

Kemo Ferhatovic, född 1989-07-07, dömdes av zigenarnas egen domstol

http://svt.se/granskning

http://svtpla​​y.se/v/2245530/uppdrag_granskning/del_13_av_16__sald

Vad tycker ni om straffen?
Förvånar det er att det sker i den mångfacetterade staden Malmö?
Övriga kommentarer.
OF 5:

Enda glädjande är ju iaf att romerna är mer handlingskraftiga än vad svenskar skulle varit i samma situation.


Håller helt med. När systemet sviker tar befolkningen saken i egna händer. Så är det alltid och kommer alltid att vara. Romerna agerar fördömligt i detta fallet.

Spana också in:

mediakatt:

Mm, precis, fast inte alls.


Det är likadant i media. Invandrare som begår brott outas aldrig med namn och bild medan etniska svenskar outas även om de varken är dömda eller har erkänt.

Senaste exemplet är Peter Mangs (nya lasermannen) vs Subhi Aref Othman (62-åringen som hedersmördade sin dotter i Katrineholm). Mangs är varken dömd eller har erkänt, men han outas. Othman har erkänt, men han outas inte.
Chauvinist:

Det är likadant i media. Invandrare som begår brott outas aldrig med namn och bild medan etniska svenskar outas även om de varken är dömda eller har erkänt.


Och det stämmer inte heller, nej. Vill du diskutera tramsiga konspirationsteorier får du hemskt gärna göra det med någon annan än mig.
mediakatt:

Nej, jag ignorerade det eftersom jag som sagt inte är intresserad av att diskutera tramsiga konspirationsteorier, samt för att det var ett alldeles för dåligt "argument" för att vara värt att bemöta.


Det var bara ett exempel. Kan dra upp många fler. Men du vågar såklart inte bemöta dem eftersom du vet att det stämmer och att det inte är några "konspirationsteorier" som du försöker vifta bort det som.
Chauvinist:

Men du vågar såklart inte bemöta dem eftersom du vet att det stämmer och att det inte är några "konspirationsteorier" som du försöker vifta bort det som.


Eller så är jag inte så intresserad av att fullständigt gå off-topic för att ha en diskussion som jag redan har haft mängder av gånger baserat på dina exempel. När du kan visa på statistik eller vetenskapliga undersökningar som fastställt att invandrare överlag får mildare domar och får personuppgifter publicerade mer sällan så kan du återkomma.
mediakatt:

Eller så är jag inte så intresserad av att fullständigt gå off-topic för att ha en diskussion som jag redan har haft mängder av gånger baserat på dina exempel. När du kan visa på statistik


Det är inte OT. Genom att diskutera straffen är det också naturligt att diskutera varför de fick låga straff. Statistik finns det gott om ifall man kollar PK-medias namnpubliceringar det senaste året.
Chauvinist:

Det är inte OT. Genom att diskutera straffen är det också naturligt att diskutera varför de fick låga straff. Statistik finns det gott om ifall man kollar PK-medias namnpubliceringar det senaste året.


Du har lite svårt att förstå vad "inte intresserad" betyder, va? Det betyder att jag inte tänker diskutera saken, oavsett om du fortsätter skriva till mig.
Fyfan för det svenska rättsystemet i detta fall.

Dom på soc verkar ju vara helt jävla pantade... kan inte stå tills svar på något av frågorna. Hur svårt kan det vara att säga "Vi har gjort fel, och vi har lärt oss av detta och det ska inte förekomma igen, Aldrig!" eller något liknande, det är ju inte så att man får bättre kritik ifall man säger "ja, tyvärr, jag vet inte" .... jävla idioter.

Och så roligt när polisen frågas vad han skulle gjort i "Rosannas" pappas plats ifall han inte fick något ut av polisen ... typ "Jag skulle gjort mer" sen när han frågar "vad" "Ja, det vill jag inte gå in på" Så jävla klart att han skulle typ misshandlat jävlarna som blivit utpekade. (Iaf tagit lagen i egna händer)

Att man förväntar sig ens att det svenska folket bara ska stå och svälja vad Ombedsmänn och domstolar säger till en.

Inför känslor in i domstollar snälla!