Forumet - kräkfärdig

kräkfärdig

193 0 15
Tyra blogg:

Alltså fy faaaaaaaaaaaaaan nu är jag så jävla äcklad! Jag hällde upp lite “Start” i en skål för att jag var hungrig och vet ni? När jag tagit några tuggor så ligger det en stor JÄVLA MASK i skålen! Jag bara skriker och skriker så Patrik kommer och ska fota och då börjar han skrika för det var flera maskar som FUCKING LEVDE och simmade runt i skålen. Jag springer och spyr, sen ringer jag konsumentverket Lantmännen som gör “Start” och hon drar jordens jävla förklaring att det kan förekomma och jag citerar “Det kan förekomma för vi får inte använda den sortens medel som vi vill för att rengöra kvarnarna och vi kan ju inte vara olagliga när vi tillbverkar spannmål”! ALLTSÅ FATTAR NI HUR ARG JAG BLEV? Jag bara skriker “då kanske ni ska sluta göra Start för helvete om det är vanligt att det ligger levande mask i era jävla paket”.

ALLTSÅ JAG ÄR SÅ ÄCKLAD SÅ JAG DÖR. JUST NU STÅR MIN SKÅL MED MJÖLK PÅ BORDET HÄR BREDVID OCH 7 MASKAR SIMMAR OMKRING I DEN! OOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHTänker...Aldrig...Mer...Äta...Flingor.

Image

Spana också in:

Åh fyfan vad äckligt * dör *
Har fan fobi mot sånt.

Har som tur är aldrig hittat kryp i maten... eller jo en gång, en död skalbagge i en burk med kronärtskockor eller vad det nu heter.
Har även fått en jävla massa flugor i en påse med fågelmat, blev skiträdd för jag hatar surrande kryp.