Forumet - Kräks hela tiden. Vad är det för fel på mig?

Kräks hela tiden. Vad är det för fel på mig?

6419 0 8
Detta började förra året i november, då jag blev matförgiftad av mcdonalds (trodde jag) och jag var uppe och kräktes hela natten. Veckan där på blev jag matförgiftad igen (trodde jag) av mat jag ätit på restaurang och jag kräktes hela natten.Veckan efter det kräktes jag en hel natt till men då hade jag inte ätit nåt speciellt, bara vanlig husmanskost. Sen gick det över (trodde jag), två veckor efter kräktes jag 3 nätter i rad PLUS mitt på dagarna! Jag gick ner typ 15 kg. Efter det mådde jag skitdåligt och tänkte att jag måste verkligen tänka mig för vad jag äter
och det gjorde jag, men det verkade inte spela någon roll vad jag åt för nästan varje vecka blev det att jag kräktes en hel natt, spelade ingen roll vad jag åt. Det har fortsatt hela denna tid, har försökt vända mig till vårdcentralen men de säger att de inte vet vad det är för fel på mig, och att de inte kan hjälpa mig. De enda de sagt är att jag har magkatarr och jag har fått käka Losec, men det har inte hjälpt någonting. Har en till tid snart, ska kräva att få en gastroskopi. Nu för tiden kräks jag fortfarande, dock inte lika ofta. Mår bara väldigt väldigt illa och dåligt. Oftast efter jag ätit, då börjar jag kallsvettas och sedan kommer illamåendet, det är hemskt.. det är det värsta jag vet. Någon som har någon som helst aning om vad det är för fel på mig? Jag kan inte fortsätta leva såhär!

Spana också in:

Är i samma situation sen 2 år! Vaknar å kräks minst en gång i månaden! Till exempel i natt! Har inte kunna ätit nått sen igår kväll.

Min läkare säger också att det inte är nå fel på mig! Jag skulle kunna kopiera din tråd och göra en egen för så lika är det [bigcheers]

Har fått nå jävla antikräk-nervbehandlingsmedicin. Som man får om man ska sticka ner en sån där kamera i halsen. Men det hjälper bara nån timme och är mer eller mindre giftigt så det är ingen bra lösning [tard]
Har du redan uteslutit allergier? Laktos, men framförallt gluten brukar man inte bli illamående utav utan symtomen brukar oftast vara diarreer och magknip samt gaser. Du har inget utav dessa problem. Allergier man kan kräkas utav är äggprodukter, mjölk (framförallt om man är allergisk mot mjölkproteinet och inte laktosen), soja och vissa sötningsmedel. Även mediciner kan bidra till illamående. Ser du något samband med intagen av dessa produkter och dina kräkningar?

Det är tyvärr det enda tipset jag har. Du får helt enkelt vänta på gastroscopin. =/
Har du inga andra symtom än att du hux flux börjar kräkas då och då? Låter supermystiskt.

Tänkbara orsaker: magkatarr (att losec inte funkar utesluter det inte), celiaki eller nån annan överkänslighet, eller varför inte betingat illamående?

Håller helt med om att du ska be om gastroskopi vid nästa besök. Se också till att fråga ut läkaren du träffar ordentligt om vad han tror att det är (har märkt att patienter ofta känner att de inte blir tagna på allvar trots att sjukvården gör en grundlig genomgång, av den anledning att patienten inte får all information om vad som gjorts och vilka sjukdomar som uteslutits).