Forumet - Kränkt när kvinnan smeker sig själv under sexakten?

Kränkt när kvinnan smeker sig själv under sexakten?

2347 0 23
Min fråga är enkel: Varför blir en del män kränkta när jag smeker mig själv under sexakten?

Jag gör det inte för att personen inte duger eller är otillräcklig utan för att jag tycker att det är skönt och upphetsande.

Jag har träffat fyra kategorier: De som tycker det är det mest upphetsande i världen när kvinnan tar på sig själv, de som gillar det, de som inte tycker det gör till eller från och de som absolut inte tycker om det.

Kvinnor/män som har erfarenhet av detta får gärna skriva.

Spana också in:

ungidag:

Är det mitt ansvar att sluta göra det skönt för mig själv om någon känner sig kränkt, menar ni?


Ja, om du njuter av att fista barn i stjärten så är det ditt ansvar att sluta med det, eftersom det är deras rättighet att slippa bli fistade.
Men känner han sig så jävla kränkt av att du tallar på dig själv är det väl bara att peka mot dörren och bli klar själv istället... Kräsna snubbar kan dra åt helvete, speciellt om de inte kan leva med att de inte är bäst i sängen.
ungidag:

Min fråga är enkel: Varför blir en del män kränkta när jag smeker mig själv under sexakten?


Tror dom känner sig otillräckliga, men själv tycker jag bara d e bra. Slipper man ha händerna precis överallt och kan se till att man också kommer.

Mollgan:

Min KK gjorde alltid det å hon kom väldigt ofta så det var väll bara mysigt, kan ibland tycka att tjejer alltid borde göra det eftersom de då skulle komma lika mycket som killar [cute] kanske...


Eller hur, eller iaf MER än dom gör nu, tycker inte dom kommit SÅ jävla sällan för min del, fast visst händer det att dom inte gör d alls, d e lite onödigt på nått sätt :)