Forumet - kränt-trenden-2013.

kränt-trenden-2013.

2440 0 18

*____TRÅDEN FÅR GÄRNA KLISTRAS, SOM VANLIGT--------*

Man skriver något helt korkat efterblivet, man märker att folk inte håller med en, man försöker med ''men så menade jag inte!!''  man skapar en offer-tråd, man gråter ut i den och tar farväl.

denna trenden har jag inte sett någon annan gång än hösten/vintern 2013 av ca 4-5 personer . Vad tycker ni om den? har ni provat Dett ? Tack


Spana också in:

Det vore faktiskt bättre om dom var arslen och stod för det och inte gömda sig under "kränkt litet troll som egentligen är en missförståd liten gosse och nappflaskebarn"-filten. Då hade dom iaf haft karaktär.

Men det värsta är väl alla jävla enablers som rycker ut och försvarar: "Jävla hycklare dazed, så där hade du aldrig skrivit tilll användare x som du ju gillar." Men suck.... användare x skulle aldrig skriva något så efterblivet det är därför jag gillar vederbörande och ogillar *** som fan. 


dazed: Det vore faktiskt bättre om dom var arslen och stod för det och inte gömda sig under "kränkt litet troll som egentligen är en missförståd liten gosse och nappflaskebarn"-filten. Då hade dom iaf haft karaktär.
tänkte också på det där ''ingen ger mig komplimanger längre på utseende-tråden''-kränkt

what the fuck


kukoxo:
tänkte också på det där ''ingen ger mig komplimanger längre på utseende-tråden''-kränkt

what the fuck
Ja, kanske är det faktiskt möjligt att övermätta också den marknaden.

Fingerprints:
Hahaha mm, vardagsmat för moderator "DU HADE ALDRIG BANNAT OM NÅGON DU GILLAR SA SÅDÄR" "DET ÄR BARA FÖR ATT DU INTE GILLAR MIIIG"

time: Detta. Får höra det typ dagligen.
Ja det förstås lär ju bli än värre när man är moderator, framförallt när många av dessa kränkta herrar och kanske också honor själva vill bli moderatorer.