Forumet - Kräsna personer

Kräsna personer

398 0 38
är inte det det för jävligt? folk som absolut inte kan äta något som inte faller dem i smaken. livrädda för nya smaker. hatar sånt.

såg just på du är vad du äter och tjejen tyckte att allt smakade helvete. kunde inte ens svälja 1 sked linfröolja. hur svårt kan det vara? kan hon fetta i sig 26 liter läsk på en vecka borde hon väl kunna svälja en sked olja.

jag själv äter allt, alla grönsaker, alla frukter, allting även om jag kanske inte tycker det är så gott. äter det för att jag vet att det är bra.
jag är ett föredöme.

Spana också in:

jaag_91_:

olja har så äcklig konsistens


[tired] men man dör inte av en sked. jag själv har svalt allt från toapapper till äcklig förkylningsmedicin i mina dar. folk som inte kan svälja en matsked olja borde härda sig med RIKTIGT äckliga smaker för att fatta vad det innebär.
Matilda1988:

Skillnad på att inte äta nåt för att man anser att det är moraliskt fel och att inte äta för att man inte vågar smaka och förutsätter att allt man inte brukar äta är äckligt.


jomen vad jag menade var att typ 99% av alla äckliga saker som man kan äta kommer ifrån djurriket. kan nog inte komma på några icke-animaliska produkter som är äckliga, mer än typ endel svampar kanske.[no-no]
postis_per:

jomen vad jag menade var att typ 99% av alla äckliga saker som man kan äta kommer ifrån djurriket. kan nog inte komma på några icke-animaliska produkter som är äckliga, mer än typ endel svampar kanske.


Finns många som tycker det? Många personer jag har talat med lever i princip på kött och potatis/ris/pasta.