Forumet - Kraftiga flytningar

Kraftiga flytningar

4131 0 27
Hej!

Nu är det så att jag har problem med kraftiga flytningar. Jag vet inte vad det beror på och det kommer som om jag hade min mens, det är samma konsistens på slemmet i mensen som på mina flytningar. De luktar jättemycket men är inte i någon färg, genomskinligt när de är "färskt" och vitt när de torkar. Jag brukar därför sätta in en tampong och byta regelbundet, som om jag har min mens. Har inne tampongen i max 4 timmar och jag sover inte med någon tampong.
Jag vet att man inte ska använda tampong mot flytningar men det känns som om jag inte har något val. [n]

Jag går inte på p-piller (men ska börja med det i slutet av månaden) och har inte sex. Jag är även oskuld men jag använder tampong.

Min mensvärk är riktigt hemsk och det är därför jag ska börja med p-piller, jag kan inte göra något annat än att ligga still, klarar knappt av att gå till toaletten. [tard]

Så nu undrar jag, vad beror mina flytningar på och hur kan jag göra så de blir mindre?

Med vänliga hälsningar
Sandra [sad]

Spana också in:

ät omega 3 piller, eller om du är vegetarian så kan du börja äta mer avokado och nötter.
Sluta med tamponger när du inte har mens. Det är inte bra. Det torkar ut, lpter säkert ännu bättre att använda tampongen nu, men gör ej det.
Sen kan du gå till en doktor för du verkar ha för stora problem för UM, även om det kan vara kul att skapa trådar. [wink]
Nintendo:

Tvätta inte för ofta, det förvärrar också


Har dock läst att man ska tvätta underlivet varje dag med intimtvål eller vatten, vilket jag gjort det senaste. Men har inte märkt någon skillnad..knuttetiin:

ät omega 3 piller, eller om du är vegetarian så kan du börja äta mer avokado och nötter.


Det låter vettigt men vad hjälper det för? Alltså, varför ska jag äta mer av just det? [tard]