Forumet - Kramnovell

Kramnovell

372 0 5
Det här drömde jag i natt. Har inte kunna släppa det på hela dagen:
Jag var nere vid en å under en bro med min far och med en annan kille jag aldrig sett förr. Vår båt höll på att sjunka och för att bensinen inte skulle läcka ut i vattnet försökte vi sätta eld på båten genom att kasta facklor på den. Efter ett tags kastande så gick jag iväg en bit för att få vara för mig själv. Jag hör någon skriva och jag springer upp på bron och ser en väktarbil där. Jag inser direkt att jag måste springa och gömma mig för att det är givetvis olagligt att sätta eld på en båt.

Jag sprang in i skogen efter en stig. Jag såg att väktarna måste sett mig så jag fortsatte att springa in i skogen. Allt kändes mycket bekant i skogen, jag hade varit där någon gång tidigare. Jag sprang i en halvcirkel och kom fram till ett hus. Jag mindes att jag bott i det där huset tidigare i 3 veckors tid med en gammal gubbe och hans dotter.

Jag knacka på och blev insläppt. [hack i drömmer minns inte vad som hände där inne] Jag minns att jag gick ner på trappan och visste att jag skulle bli gripen av polisen. En kvinnlig polis möter mig i hallen och ber mig snällt att följa med. Jag börjar gå ut när jag hör någon bakom mig säga "Vänta...".

Jag vänder mig och och gubbens dotter står där, hon är väldigt fin med mörkt hår, blå ögon och myskläder på sig. Jag får en kram av henne. Inte en sån där vanlig hejdå-kram utan en sån där "Det kommer att gå bra, jag finns här och älskar dig"-kram. Hennes plufsiga kläder gjorde kramen ännu mysigare. Den mest underbara kram man kan tänka sig. Sen fick jag en puss på kinden och följde med polisen. Sen vaknade jag.


När jag väl vaknat så hör jag på radion som står på med svag volym "Klockan är 5 det här är ekot". Försökte somna om men kunde inte släppa drömmen. Den kändes så verklig och jag kände saknad efter den här drömfiguren (!).

Hela dagen idag har jag försökt att komma på när jag fick en riktig kram nyss. Kom fram till att det inte går att komma ihåg. Aldrig fått en sån där kram som betyder nått.

Kom fram till att jag måste vårda min vänskapskrets bättre. Träffar nästan alltid nytt folk men aldrig folk jag träffat tidigare. Känt mig betydelselös hela dagen efter som jag inte kunde komma på när jag fått en sån kram [cry]