Forumet - krav på um-förbättringar

krav på um-förbättringar

22858 0 62

mina tidigare krav på regelförändring kvarstår sen senast. men jag vill presentera ytterligare krav, dessa av en mer teknisk natur.

1: inför ett system som automatiskt modererar taggarna, så att exempelvis olika böjningsformer av olika taggar automatiskt ändras till en tagg. på det viset blir de mer användbara.

2: möjliggör inbäddning av andra saker än youtubeklipp. specifikt så tänker jag att spotify och soundcloud borde vara enkelt genomförbara. fler exempel finns säkert.

3: släpp en mobilapp, av en specifik anledning: notifications i mobilen. sen är det ju bra om man även kan använda den för forumbläddrande också, men det är just notifications som vore sjukt värt. det är väl redan etablerat att väldigt många använder um främst i mobil, och med notifications i mobilen skulle användandet med all sannolikhet öka, i synnerhet för de som inte hårdbevakar forumet på daglig basis. högre aktivitet torde vara högprioriterat.

genomför dessa förändringar snarast, annars dödar jag en gisslan i timmen.

Spana också in:


time:
Detta var ett bra förslag. Vi noterar det. En app till mobilen är däremot kostsamt att bygga upp. Kan du tänka dig att sponsra? 
har ni räknat på om det är kostsamt eller inte? för ni livnär er väl på reklam. ökat användande innebär mer reklamintäkter. om folk får notifications omedelbart när de blir quotade så sänks ribban för att gå från engångsanvändare (skapar ett konto för att starta en specifik tråd, kanske hänger kvar lite, och slutar logga in så småningom) till att bli stammis drastiskt, vilket innebär både fler användare och mer aktivt användande. så tvärtom, jag tror att det är för dyrt att inte göra en app.
tänker för övrigt döda en gisslan för den kommentaren.

Mer ordning på taggarna vore bra. Skulle vilja att trådar inom en viss tagg hamnar överst av alla inom den taggen ifall man bumpar tråden, men det är inte säkert att den gör det. En nyligen bumpad tråd kan ligga långt nere under en massa andra inaktiva trådar som har samma tagg, det gillar inte jag.


time:
Inte rättvist mot gisslan att döda den enbart för att jag har kass humor. 
nu har jag även dödat en gisslan för att du kommer med dåliga ursäkter.
men seriöst, har ni någon i administrationen som faktiskt vet hur ekonomi fungerar? en investering som genererar högre inkomster och snabbt betalar sig själv är inte dyr att göra, den är dyrt att avstå från att göra. det hade varit en grej om det här hade varit för typ 3-4 år sen när folk inte i samma utsträckning använde mobil och dylikt för att kolla um. men nu är det liksom inte ett risktagande längre.