Forumet - Kriga för Isis ---> få ett gratis jobb i Sverige

Kriga för Isis ---> få ett gratis jobb i Sverige

4920 1 64

Spana också in:


valkyr: Det handlar först och främst om psykologhjälp, inte "gratis jobb".
"I kommunledningen har man även resonerat kring möjligheten att erbjuda männen jobb,"

Där står det ju svart på vitt. Mördare och terrorister från IS får förtur till jobb istället för för skötsamma svenska ungdomar. Och varför ska man slösa pengar på psykologhjälp till sådana här avskräden? Ta ifrån dem deras medborgarskap och stoppa dem vid gränsen som de flesta andra länder gör.

Kalle97:
Inte direkt jämställer, men nästan alla "svenskar" som krigar för IS är muslimska invandrare
Okej jag köper den premissen, men det säger mer någonting om Daesh/IS än om muslimska invandrare. När det gäller proportionen svenskar som strider för Daesh så utgör säkerligen "muslimska invandrare" den största gruppen. - Men när det gäller proportionen jihadister bland  svenska "muslimska invandrare" så finner vi att den gruppen är närmast obefintlig.

Och om vi sen väljer att titta på de svenskar som faktiskt strider mot Daesh barbari så kan jag lova dig att här är dessa "muslimska invandrare" överrepresenterade, då i form av de  svenskar som reser ner för att slåss med de kurdiska försvarstyrkorna (YPG) och de kurdiska kvinnornas försvarsstyrkor (YPJ).

Jag ger dig chansen och tror att om du för en sekund försöker tillämpa lite logik så finner du att du att det är tämligen orimligt att dra slutsatser om svenska invandrare utifrån hur Daesh/IS är.