Forumet - Kriget i Ukraina

Kriget i Ukraina

569 0 6
Presidenten av Ukraina är en affärsman . Han älskar makt och pengar . Han struntar i att människor dör i Lugansk och i annat område . Människor som dör är oskyldiga ; kvinnor ,  barn , bebisar , gamla och ungdomar . Vad har dom här människor gjort för att få lida , för att bli dödade ?

Människor som dör i det område är oskyldiga . Hur kunde presidenten låta nazister döda oskyldiga människor ? Tydligen så vill Obama få kontroll över Ukraina . Obama är likadan så som Adolf Hitler = Diktatorn .

Obama startade kriget i Ukraina och sedan la skulden på Ryssland . Obama försöker starta 3:e världskriget . Han vill ha mer makt och kontroll . Ryssland har gjort ett bra jobb med att hjälpa oskyldiga familjer att fly från kriget . Ryssland hjälper oskyldiga människor medan Obama och presidenten dödar oskyldiga människor .

Obama borde sluta blanda sig in i kriget . Han har ingen rätt att blanda sig in i ett krig som rör inte hans land .

Presidenten av Ukraina tjänar på att döda oskyldiga människor som tänker på annat sätt och som har sina egna åsikter om allting . Människor som pratar ryska , vill prata ryska , vill ha rättvisa  osv .

Obama och presidenten har ingen rätt att döda människor . Människor som Obama och presidenten är mördare rent sagt ut . Människor som tänker bara på att ta kontroll och ha makt över oskyldiga människor .


Spana också in:


Edinburgh: Vad är diskussionsämnet? Konspirationsteorier?
tycker att det är ologiskt att anta att det är mer orimligt än rimligt att konspirationsteorier generellt är sanna

>makt<

apropo...

OnT: Antagligen stämmer det du skriver i någon grad, byter du ut obama och andra namn på länder och städer och personer osv mot "x" så tror jag att det stämmer i väldigt stor grad.