Forumet - Kriminell P12a...

Kriminell P12a...

4218 0 44
Denna p12a som nu går i sjuan är fan helt sjuk.

Visst när han var 10 var han lite busig sådär, men nu dricker och röker han. Det går också rykten om att han knarkar.

Han mobbar andra dagligen. Idag (första dagen i skolan) så slog han till en tjej rakt i ansiktet. Vad jag vet fick han inga påföljder.

Han är inte speciellt stor (jag är 30 cm längre än honom [crazy]), men som andra mobbare använder han hot för att få det han vill.

Han har blivit polisanmäld utan påföljder (för att ha försökt sätta eld på skolan).


Jag är rädd för min lillebror. Han retade min lillebror i lågstadiet men nu fruktar jag dock att han kommer att gå över till våld.

Vad jag vet så är hans pappa alkoholist, vilket delvis förklarar hans beteende.


Jag är fan trött på det här. Skolan gör ingenting. Istället förutspråkar dom "gemenskap och kuratorer". Jag hoppas verkligen ungjäveln skjuter alla lärare samt bränner upp skolan.

Då kanske lagen kan ändras och politikerna kan inse att detta är ett problem.


Finns det ingenting jag kan göra? Tipsa socialen?
Tja, du kan kontakta socialen. Om han faktiskt skulle börja jävlas med din lillebror och skolan inte löser det kan han göra en anmälan mot skolan. Det kan andra personer som drabbats också göra. En annan sak är väl att be dina föräldrar ta upp situationen på ett föräldramöte eller dylikt. Rimligen vill de flesta föräldrar inte att deras barn ska riskera att utsättas för våld under skoltid.

Spana också in:

WorldUnited:

Denna p12a som nu går i sjuan är fan helt sjuk.


p12:a som går i 7:an?, Har han hoppat fram en klass?, Man är väll 13/14 när man går i sjuan?

WorldUnited:

Visst när han var 10 var han lite busig sådär, men nu dricker och röker han. Det går också rykten om att han knarkar.


Kunde varit mycket värre, hade polare som både stal bilar, gjorde inbrott, drack alkohol och redan hade rökt (och rökt på) i flera år när dem var 12..
WorldUnited:

Då kanske lagen kan ändras och politikerna kan inse att detta är ett problem.


Nej, Sverige älskar att ta den mjuka, freudianska approachen till sånt här, jag lovar att om Ryssen anföll imorgon så skulle vi inte gripa till vapen och försvara oss utan sitta och analysera vad i Medvedev's barndom som är orsaken till att han är så jädrans utåtagerande. [blush]
stenmjuk:

Det tråkiga är att jag vet att många blir tvingade till detta


?.. Så länge ingen hotar dem med stryk/kniv/pistol så är dem inte tvingad till något, och även om man verkligen har tvingats till att röka på en gång så finns det inget som tvingar en att fortsätta, jag gissar på att du menar grupptryck, och det är en helt annan sak, vilken inte har något med tvång att göra..