Forumet - Kris i moderatkåren?

Kris i moderatkåren?

1715 0 41
Admins och Moderatorer..

På mycket kort tid har nu två aktiva moderatorer i form av Stringburka och Crypto lagt UM bakom sig. Månader tidigare avsade sig Buddah, liksom Chrysues sina förpliktelser som moderatorer. "NellNell" visade sig vara den permabannade medlemmen Ganon.

Utöver redan nämnda finns det säkert ett par till, men i vilka jag inte är bekanta med.

Jag kan alltså komma på fem moderatorer på rak arm som inte längre är moderater, medan jag bara kan komma på en enda som egentligen tillkommit. DjeyDjey.


Några frågor då.

Vad är det som egentligen gjort att så många moderater slutat?
Råder det / Har rått oenigheter i moderatorkåren?
Några planer inför framtiden hur ni ska ersätta förlusterna?

Spana också in:

Sming:

Vad är det som egentligen gjort att så många moderater slutat?


Det är olika från moderator till moderator. Egentligen så har vi haft typ 4 avhopp på ett halvår, vilket knappast kan ses som sådär jättemycket. Det är nog snarare så att vissa kanske går i tankar om att hoppa av, och när någon annan sedan gör det så "triggas" denne att också göra det.

Sming:

Råder det / Har rått oenigheter i moderatorkåren?


Njae, inte precis. Visst käbblas det en del då och då, men det råder inga större tvister mellan oss.

Sming:

Några planer inför framtiden hur ni ska ersätta förlusterna?


Det är något Issen och jag måste ta itu med. Tyvärr är issen svårfångad, så det är svårt att ordna någon ordentlig "sitdown". Sedan är det också planerat ett preliminärt moderator- och redaktionsmöte till någon gång i januari. Det kan då bli aktuellt att diskutera just detta.
Tack för svaren.

Rödingajävel:

Ska anmäla intresse nästa gång de söker. [cool]


Ja alltså, rent intelligensmässigt så skulle du nog göra det. Bara det att dina åsikter inte riktigt lämpar sig för rollen. Du är yttervänster och för en väldigt hård retorik mot meningsmotståndare. Hyllade Stringburkas påhopp mot mig och Blofeld. Jag tror övriga kåren kan ha problem med din neutralitet som moderatorrollen medför.