Forumet - Kristdemokraternas ideologi - hjälp!

Kristdemokraternas ideologi - hjälp!

1549 0 15
Hallå där!

Jag har fått i uppgift att debattera för Kristdemokraternas ideologi. Det enda jag vet om dem är att de vill ha hårdare straff för brottslighet, att de är för homosexulitet men att homosexuella par måste be om tillåtelse för att få gifta sig, samt att de inte får adoptera.

Någon som vet mer och skulle kunna hjälpa mig?

Spana också in:

Med tanke på att de har gett upp alla frågor som partiet grundades för och nu bedriver någon form av halvpopulistisk högerpolitik så kan man inte riktigt säga att de har en ideologi eller ett existens berättigande. Det är ett parti som överlevt sig självt och ej längre behövs. Det borde bara slås samman med moderaterna.
qazedctgb:

det bygger inte på grunden att politiker har ett förakt mot vanliga människor och dess åsikter?


Så den som anser att eliten inte står på vår sida är populist. Den som ser wallstreet som sin vän, är inte populist utan realist. Eliten är lojal till sig själva.

qazedctgb:

och har allmänt populistisk retorik med att invandringen är roten till allt ont


Invandringen är inte roten till något, invandringen är ett symptom på bakomliggande symptom. Massinvandringen är något som eliten använder för att det gynnar dem. Problemet är eliten som driver en politik som gynnar dem, inte människor som söker ett bättre liv.

Det är inte heller något fel på invandrarna. De agerar fullt logiskt från deras situation. Har inget emot invandrarna, bara emot dem som styr och deras korrupta system.

Vi ska enas med andra etniska grupper runt om i världen och ta tillbaka våra länder från bankerna.