Forumet - Kristna tokstollarna i Sverige :P

Kristna tokstollarna i Sverige :P

7018 0 211
Själv tycker jag frälsis är gulliga, och de har väldigt fina mössor! Jehovas har också någon charm, men det kan bero att jag såg en porrfilm där två jehovas knackade på dörren och knullade med en kille i utbyte mot att han skulle lyssna på dom.

De jag hatar mest är nog Livets Ord, den med Carola och Runar och dom... de är så CP [n]

Spana också in:

McLuver:

"Vanliga" kyrkor


Vad lite mer exakt är en vanlig kyrka? Vilka räknas till dessa?
De kyrkor som ingår i Svenska Kyrkans? Eller? För i sådana fall tillhör ju faktiskt Pingst dessa, om jag ej misstar mig. Eller Laestadianerna, de är tillhör Svenska kyrkan men jag betvivlar att någon vill kalla dessa vanliga eller på något sätt behagliga (om man ej själv är involverad det vill säga).

Känner att jag vill stryka under att jag ej HATAR Jehovas, utan ogillar/skräms. [crazy]
McLuver:

Jehovas (Du röstade på detta alternativ)


Nästan lika korkade som mormonerna, som för övrigt också återfinns i Sverige (eller ja, jag vet i alla fall att det finns en mormon-kyrka i Sveriges Jerusalem). De är verkligen en samling tokstollar med en helt och hållet snedvriden verklighetsuppfattning. Jehovas vittnen är i sanning dödspredikande (för att tala med Nietzsche) anti-livet-stollar.

McLuver:

Livets Ord (Carolas klubb)


... Livets Ord kommer tätt inpå. Ulf Ekman borde arkebuseras, giljotineras, brännas på bål, pissas på, bli hackad i småbitar och serveras till grisar, sedan skitas ut och köras i en centrifug. Ledare för karismatiska rörelser är bland de värsta avskum som någonsin vandrat på denna jord.